Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert nem talaltam meg olyan not, aki tenyleg jol oralozik ?
Figyelt kérdés
:/2021. nov. 9. 22:20
11/16 anonim válasza:
Megtaláltad! ✋🏼
De téged nem foglak orálozni, de már több dicséretet kaptam ilyen téren (is). ☺️ N
12/16 Noren1989 válasza:
Figyelj, én itt is talàltam olyat, aki a két elélvezést pikkpakk kihozza belőlem.
13/16 anonim válasza:
Mert szerencsétlen vagy.
Egyrészt alá kell írnom, amit itt pár hölgy megemlített, az én ismeretségi körömből is az jön le, hogy bár messze nem minden nő tud jól szopni (talán a többség nem annyira jó benne), de még mindig sokkal jobba az arány, mint amennyire a pasik nem tudnak jól nyalni. Pedig a legtöbb pasi azt hiszi magáról, de valójában nagyon nem.
Nekem eddig ezek szerint nagyobb szerencsém volt, mert a nők többsége akikkel dolgom volt, jól csinálta, volt néhány extrán jó is. Viszont egyöntetűen az volt a véleménye minden nőnek akivel ez eddig bárhogy szóba került, hogy a pasik között kevés aki jól nyal.
14/16 anonim válasza:
Nahát, talán azért, mert a fúvós szekció helyett eddig a vonósoknál kerested az igazit. Ne félj, ha ott rátalálsz, na az akkor már másik szekció mert az ütős lesz.
15/16 anonim válasza:
Ahogy a 8 írja. Kell hozzá idő hogy kitudjam, merjem elégíteni orálisan úgy a páromat ahogyan ő azt szeretné. Én már úgy vagyok vele, hogy "mindegy" mit tesz vagy csinál(mert tudom,hogy mit szeret,ezért mindegy,azokat barmikor tudom vállani),mert imádom ahogy élvez, ahogy engem élvez, tőlem élvez. Kellett idő ,4 év(tudom, sok) mire úgy engedtem igazán a mélytorkot. 4 év után tudom, hogy ha levegő kell, akkor hallja rajtam,hogy mikor az elég. Ezért nem szabad szégyellni a hangokat sem közben, azok velejárói,jó visszajelzés neki is és izgatják a hangok is miközben leszopat.Rájöttem, hogyha őt nem zavarja hogy néha vagy mindig öklendezek és meg kell állni 2-3mp-re és folytatjuk, akkor engem igazából miért is zavarna??? Nagyon hamar túl tudom magam tenni rajta, hogy öklendeztem, vagy jön belőlem a nyál, akár picit könnyes a szemem és megtörlöm mert az is 2-3 másodperc, es él is múlik, mehet tovább. Imádom ahogy imádja és ennek én vagyok, lehetek a kiváltója. Ugyan ez az elélvezése is. Alapból ő sem undorodik az én nedvességemtől.Picit a sajátja volt neki fura, de onnantól,ezt átbeszéltük, hogy igazából a kettőnk sikere az, hogy élélvezett, akkor az se legyen fura neki. Ma már én sem vagyok fura neki, ha elélvez kiköpöm,lenyelem egy nagy nyeléssel vagy vissza engedem a farkára, de utánna olyan igazi ialsteni csókot kapok ami teljesen kielégíti a lelkem és fel is húz és felizgat. 34N
16/16 anonim válasza:
Persze, hogy megint az egyetlen értelmes válasz lett lepontozva.. Grat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!