Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Bugyit találtam barátomnál,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bugyit találtam barátomnál, szerintetek megcsalna?

Figyelt kérdés
Sziasztok, az törtènt, hogy amikor ágyaltam volna meg barátomnál a párna alatt találtam egy tangát, megkérdeztem tőle, hogy ez hogy került ide, mert tuti nem az enyém, utálom a tangákat, erre azt mondta, hogy eddig nem merte bevallani, hogy a fehérneműkre izgul, ezért azt magànak vette, de azt mondta, hogy csak ez az egy van, szüksége van tangára mert én nem hordok, de elég kisméretű, nem tudom, hogyan tudná hordani vagy valami, szóval szerintetek hinni kéne neki vagy vegyem megcsalásnak?

2021. okt. 12. 19:07
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
94%
Erre mondják ügyes mentés 😅
2021. okt. 12. 19:09
 2/18 anonim ***** válasza:
51%
Nem hiszem hogy megcsal. Viszont imádjuk ha egy nőn tanga van.
2021. okt. 12. 19:09
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Jól hazudik
2021. okt. 12. 19:11
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Biztos hogy egy másik csaj hagyta ott, de még az is lehet akarattal.
2021. okt. 12. 19:12
 5/18 anonim ***** válasza:
91%
Nekem egyszer strandolás után egy lány odaadta a fürdőruháját. Azóta is megvan, de sose vettem elő. Lehet, én is zavarban lennék, ha valaki megtalálná és megkérdezné, mi ez.
2021. okt. 12. 19:13
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerűen meg kellett volna szagolni, használt-e, kiderülne, csajon volt-e rajta.
2021. okt. 12. 19:13
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

Akinek annyira exkluzív szinten van a fehérnemű fétise hogy tangát vásárol annak nem csak 1 db van és nem a párnája alatt tartja. Ja és van benne folt is 😅 Meg már a kapcsolat alatt is folyamatosan nyaggatna hogy naaaa csak pár percre vedd fel az ágyban.

Sokkal valószínűbb hogy vendége volt előző éjszaka, a csajon a szexi szett részeként tanga is volt, de reggel nem abban ment el hanem az átöltözős szettben, a tangáját meg ottfelejtette (vagy direkt tette a pasid párnája alá hogy bebukjon vele).

2021. okt. 12. 19:14
 8/18 Lazy Lover ***** válasza:
100%
tuti hazudik ha nem a mérete akkor hogy hordja? sehogy
2021. okt. 12. 19:14
 9/18 anonim ***** válasza:
74%

Lol ez eskü jó szöveg:D

Amúgy ennyiből nem lehet biztosra mondani. Figyelgesd a jövőben, hátra ha odafigyelsz, észreveszel olyan jeleket, amit korábban nem.

Mondjuk milyen kapcsolat az, ahol egy férfi nem mer olyat elmondani, hogy tetszene ha a párja felvenne tangát vagy x fajta fehérneműt? Elgondolkodtató milyen szinten kell lenni ehhez. Vagy a kapcsolat van a béka segge alatt vagy ez a pasi egy gyáva fazon egyik se túl ígéretes. Már csak amiatt elgondolkodnék a szakításon, hogy ha ilyen alap dolgot nem tudunk megbeszélni/nem mer elmondani, akkor mégis mit várhatnék tőle a jövőben? Mennyire bízhatnék meg benne, hogy komolyabb dolgokat meg fogok tudni? De hát ez a saját meglátásom, eldöntöd neked mi a jó

N

2021. okt. 12. 19:15
 10/18 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom, L-es méret, azt mondta ebből a fajtábol ez volt a legnagyobb, de ő olyan xl xxl dolgokat hord.
2021. okt. 12. 19:16
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!