Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt a legdurvább megcsalás amit megéltetek? Esetleg hogyan buktatok le a párotok előtt?
Másoktól hallottam 1-2 meredek story-t, de az aranyköpések a "legcukibbak" amiket a megcsaló fél elsütött, ezek közül a dobogósok:
- "menj már ki légy szíves, majd mindjárt megmagyarázom" mondta a hármas játékon rajtakapott csaj a fickójának;
- "nekem higgyél ne a szemednek", szintén egy félrelépés közepén kapott fél a párjának.
Én nem buktam le, de egy Szenteste felvittem az akkori barátnőm lakásába az első csajomat (a barátnőm otthon volt a szüleinél, az első csajom meg indúlt vissza Angliába, de "nagyon hideg volt kint" - én meg nagyon megszeretgettem, ha már egyszer itt volt).
Utána, persze egy másik nőtől visszakaptam. Ez biza ilyen. Balhézol, vagy balhéznak veled.
Láttam már ruhán spermafoltot, nem nehéz felismerni :)
Mellesleg a szájban is lehet érezni az ízét, ha rutintalanul nem kezdett rögtön utána rágózni vagy ilyesmi. Egyébként, mint utólag kiderült, kb 15-20 perccel azelőtt történt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!