Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mit szólnátok ha lenne egy szubmisszív pasi aki anyagilag támogat titeket és nem várna el érte szexet?
Figyelt kérdés
2021. nov. 8. 20:07
2/10 anonim válasza:
tudnák, az XD
kérdező, tehát.... a fiúka fizet ezt-azt és... miért is cserébe?:D Jól esik neki, hogy fizethet? Ez esetben felőlem, mit álljak a boldogsága útjába?:D
3/10 anonim válasza:
Meg kellene koronázni, mint a simpek királyát.
6/10 anonim válasza:
Hát azt, hogy azért néha nyaljon ki.
7/10 anonim válasza:
Azt, hogy van két kezem és két lábam. Tudok menni dolgozni, azért csináltam meg a szakmámat. Hacsak nem lottón nyertem a pénzt, 5 ft-t nem fogadok el mástól.
8/10 anonim válasza:
Benne lennék, de azért rosszul is érezném magam, ha tényleg semmit se vár cserébe. Valamire biztos hogy vágyna, nem igaz hogy nem. Ha szeretné, szexmentes alázást/játékot szívesen csinálok vele. Ha sub, biztos vágyik ilyesmire is.
9/10 anonim válasza:
De mit akar cserébe?
Mennyire engedjem be az életembe?
10/10 anonim válasza:
Engem is vonzana ilyesmi.. én egy hétköznapi életben normális, hivatásában tehetséges és sikeres, művelt, öltözködésére, ápoltságára sokat adó pasi vagyok, de szívesen ismerkednék ilyen céllal én is.. Talán pont azért szeretnék alárendelt lenni, mert akkor átadhatom az iránytást, és nem tőlem függnek a dolgok, hanem én függök egy nőtől/lánytól ... ez elég vonzó, szexmentesen is :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!