Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha van egy srác aki szexre...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha van egy srác aki szexre vesz és akarom, kívánom a szexet, jobb ha inkább masztizom?

Figyelt kérdés

Nem tudok elmenni afelett hogy csak használna (mint számtalan másik ugyanúgy), kaocsolatra meg nem kellek.

Vele nagyon jó a szex amugy, voltam már vele.

Csak ahogy így telik az idő, olyan ellentmondásos erzeseim vannak.

Nagyon kell a szex es férfi.

De ezt ugy kapom csak azzal akivel jó, hogy le vagyok degradálva.

Ha masztizom, az meg valahogy kielégületlen érzést hagy maga után, sok esetben orgazmus után is olyqn mimtha nem csináltam volna semmit es már kényszeresen masztizom azaz duplán triplán hogy elmúljon már végre a hiányérzés ami meg joformán már idegfeszultséget von a tobbes orgazmus után, hogy végre már lenyugodtam a kenyszervibrátorozással.

Ha valaki meg szeret vagy többet nyújtana érzelmileg, az meg egyenesen rossz az ágyban kicsi a farka vagy 5-10 perces menetes csak egy faék egyszeru béna senki. Na de az meg szeret imád.

Szóval helyzet mostanában

Vagy a srác aki ledegradál de a szex jo

Vagy kényszermasztik.

Lassan komolyan beleőrülök az egész helyzetve ez már eléggé huzamosan megy. Lassan 2 éve vagyok ebben az állapotban. Nem tudok dolgozni tanulni, folyamatosan vagyok idegfeszult nyugtalan. Kicsinál teljesen a helyzet.

#érzelemhiány, szexhiány
2021. nov. 8. 10:14
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Szerintem hagyjad azt aki eddig csak kihasznált, legyen annyi önbecsülésed, hogy nem méssz vissza hozzá. Ne várd hogy a szádba repüljön a sültgalamb, tenni kell azért ha valamit el akarsz érni. Nem minden "szerető" pasi béna az ágyban, csupán rosszakat fogtál ki, ha meglenne a kémia kettőtök között akkor nem lennének ilyen problémák
2021. nov. 8. 13:34
 12/16 anonim ***** válasza:

A maszturbáció sosem fogja helyettesíteni, pótolni a valódi szexet. Főleg úgy hogy közben benned érzelmi kötödés is van. Ezt nem fogja kiváltani 1000 maszturbáció sem.

Azt hogy mit csinálj meg neked kell mérlegelni. Ha távol tudod tartani az érzéseidet és neked "belefér" hogy csak a testi örömökért legyél valakivel akkor csináld. Ha viszont nagyon szerelmetes vagy, túl erősek az érzelmek de a másik nyíltan megmondja hogy nem akkor rá is faraghatsz. Olyankor pofára esés a vége és te mész házhoz a pofonért.

2021. nov. 8. 13:46
 13/16 A kérdező kommentje:
Kötődési zavaros, érzelmekre képtelen. Ha vkivel kaocsolata is lenne, az nagyon megszívja majd vele.
2021. nov. 8. 13:49
 14/16 A kérdező kommentje:
10#- re írtam előzőt
2021. nov. 8. 13:50
 15/16 A kérdező kommentje:

12 az a bajom hogy megalázónak érzem.

Ezt a mentalitást hogy meg.dglak de másra nem kellesz.

2021. nov. 8. 13:51
 16/16 A kérdező kommentje:

Ha kellene nekem ő, ha nem, ez nagyon zavar. Ledegradálo.

Eddig ugye hülyített, és ezt nem tudtam. Két egyenjogú félnek éreztem az egészet ill magam vele. Akik csak szexelnek elvannak.

De így már nem.

2021. nov. 8. 13:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!