Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért van az, hogy jobb kezes...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy jobb kezes vagyok, és bal kézzel masztizok?

Figyelt kérdés
F
2020. jan. 3. 19:53
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem tudom, de ez nálam is így van.
2020. jan. 3. 19:55
 2/4 anonim ***** válasza:
Talán mert kétkezes vagy, ill lehet hogy bal kezes lennél de nagyon régen átszoktattak jobbkézre? Így lehet hogy még mindig zsigerből a bal a domináns kezed. (pl engem ovis koromban szoktattak át jobbkézre, azzal írok, rajzolok de máig bal kézzel ping-pongozok.)
2020. jan. 3. 20:01
 3/4 anonim ***** válasza:
Én mindkettővel szoktam. Alapvetően jobb kézzel verem, és jobb kézzel tudok elélvezni csak, de közben ballal is szoktam rendszeresen, mert fárasztó csak egy kézzel fél órán keresztül folyamatosan verni.
2020. jan. 3. 20:04
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Jobb kézzel keresed a videót 😂
2020. jan. 3. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!