Bal kezes gitáros, jobb kezes gitáron?
Sziasztok, van itt olyan gitáros rajtamkívül aki szintén balkezes, de jobb kezes gitárral tanult meg gitározni?
Én 5 éve gityózom, de a pengetéssel még itt ott akadnak gondok ha pengetőzni kell, nem akadás, vagy valami, csak a sebesség, pl egy metál zenekarba nem igen illenék.
Valakinek hasonló tapasztalatok?
Én is balkezes vagyok, normál tartásban tanultam meg (akkor még mind a két mozdulat teljesen új volt, valószínűleg nem lennék gyorsabb vagy ügyesebb balkezesre húrozott gitáron sem).
Gary Moore is balkezes volt eredetileg, Mark Knopfler, Steve Morse - nem metálosok, de azért elfogadható a játéka mindegyiknek jobbos hangszereken:)
Ha szerinted Hendrix normál tartásban gitározott akkor valami baj lehet a szemeddel... vagy tükörrel nézted a monitort...
8#
"de a pengetéssel még itt ott akadnak gondok ha pengetőzni kell, nem akadás, vagy valami, csak a sebesség"
Gondolom ez arra utal hogy jobbkezes fogásban játszik a kérdező, különben nem lenne jelentősége a mondatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!