Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ti mit gondoltok az ilyen szexi meglepetésről?
Figyelt kérdés
Úgy terveztem,holnap meglepem a páromat munkába,amikor szünete van. Csak egy hosszúszárú fekete csizmába lennék, fekete combfixben és egy fekete csipkés szexi fehérneműben. És arra gondoltam,hogy csak egy hosszú télikabátot vennék fel rá,amire ráfognám,hogy "nemjó a cipzár" segítsen már lehúzni. Soha nem csináltam még ilyet,szerintetek tetszene neki? Illetve milyen "körítés szöveget" találjak ki? 25/L2021. nov. 7. 20:35
11/19 A kérdező kommentje:
9/10 nem fiúnak mutogatom,hanem férfinak! Majd elég ha ő eldönti tetszik e neki...
10/10 válallkozó taxisofőr, és holnap egy előre leszervezett fuvarja van,ami közt lesz egy óra szünete...úgyhogy megoldható!
2021. nov. 7. 20:59
12/19 anonim válasza:
Vmi gyari melos biztos orulne ha beégeted a melohelyen a wc szexszel de egy intellektuell ketlem
Tartsd otthonra
13/19 anonim válasza:
Hát így már másabb a helyzet. Azért csak óvatosan a nyilvános helyen való szexszel. Keressetek egy jó helyet, a párod oda lesz! :D
(10-es voltam)
14/19 anonim válasza:
Nem kell ehhez selyemsál sem, jól válaszd meg a helyet, időt és hajrá :) Hosszú szünete lesz :)
15/19 anonim válasza:
"Személyit küldjek? Miért ne annyi lennék? Mi okom lenne névtelenül kamuzni? Kérdésre pedig választ nem kaptam..."
Mert inkább egy 18 éves bohókás lánynak tűnsz, mint egy 25 éves nőnek.
16/19 anonim válasza:
Nekem is tetszene jó ha egy lány ki meri élni magát hajrá 😀
17/19 anonim válasza:
Ha home office-oznék akkor bejönne a dolog de amúgy rizikósnak tűnik.
18/19 A kérdező kommentje:
Nem volt se rizikós,senem lett belőle gond.. sőt.. nagyon elnyerte a tetszését ;)
2021. nov. 8. 18:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!