Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok,ti eladnátok jó pénzért a használt bugyitokat? De hogy ne verjétek át azt aki megveszi,az elôtt a szemêly előtt kellene levennetek,hogy lássa rajtatok volt.
Figyelt kérdés
2021. nov. 7. 17:26
71/118 A kérdező kommentje:
#70 Bocs,de kirakatba fotót kérni tőled? Bugyi vêtelről van szó,nem fotócseréről
2021. nov. 7. 18:57
72/118 A kérdező kommentje:
#70 Úgysem ismered személyesen a vevőt, akkor nem mindegy neked hogy lát e amikor átveszi tőled a bugyit?
2021. nov. 7. 19:00
73/118 anonim válasza:
Én facen vagyok egy csoportban ahol ez megy.
74/118 A kérdező kommentje:
#73i a facecsoport neve? Írd privátban kérlek
2021. nov. 7. 19:03
75/118 A kérdező kommentje:
Jössz szépen.
2021. nov. 7. 19:19
76/118 A kérdező kommentje:
Kössz szépen haver
2021. nov. 7. 19:19
77/118 anonim válasza:
Egyetemista éveim alatt (2016-2019) volt, hogy eladtam fehérneműt, az egyetem mellett nem volt időm dolgozni, ez viszont könnyű és jövedelmező pénzkeresetnek bizonyult (ne tagadom, kínos visszagondolni rá). Nem is hittem volna, de egyesek több, mint tízezer forintot megadnak, egyetlen használt bugyiért.
Sose mentem volna bele olyan nevetséges kérések mellett, mint amiket te leírtál. Ha te bizalmatlan és macerás vagy, akkor keres olyat az adott nő, akivel könnyebb "üzletelni". Mindig postán adtam fel a csomagot, ők pedig átutalták a pénzt.
79/118 A kérdező kommentje:
#77 Oksa..Bocs,írtam miêrt vagyok bizalmatlan.Sok a kamueladó,S most ezzel nem rád gondoltam persze..Lépek facere.Aki árul írjon privit.Mindenkinek válaszolok.Ciaó !
2021. nov. 7. 19:25
80/118 A kérdező kommentje:
77 Három êvig voltál csak egyetemista?
2021. nov. 7. 19:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!