Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok,ti eladnátok jó pénzért...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok,ti eladnátok jó pénzért a használt bugyitokat? De hogy ne verjétek át azt aki megveszi,az elôtt a szemêly előtt kellene levennetek,hogy lássa rajtatok volt.

Figyelt kérdés

2021. nov. 7. 17:26
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯
 101/118 A kérdező kommentje:
Googleba írjátok be
2021. nov. 7. 19:46
 102/118 A kérdező kommentje:
Nem vitatkozom.Utána kell nézni.Ennyi
2021. nov. 7. 19:46
 103/118 A kérdező kommentje:
Megyek bugyit venni inkább
2021. nov. 7. 19:48
 104/118 anonim ***** válasza:

Akkor még egyszer: három év (hat félév) alatt elvégeztem Budapesten egy alapképzést. Ezt követően kijöttem az Egyesült Királyságba elvégezni egy mesterképzést. Mi nem világos?

Jaj, a kis kémecske. Az ELTE-n végeztem anglisztika szakon, művészettörténet minor szakkal kiegészítve. Hiányod ne legyen, ezt a külföldi szakot végeztem el mesterdiplomaként:

[link]

Komolyan, mit nem értesz? :D Neked kéne utánanézni, te magyarázol ostobaságokat. Segítek, olvasd el ezeket:

[link]

[link]

(#77, #87, #91)

2021. nov. 7. 19:49
 105/118 anonim ***** válasza:

+ [link]

Amúgy igen, vegyél bugyit, az illik az értelmi szintedhez. :D

2021. nov. 7. 19:50
 106/118 A kérdező kommentje:
6 félév után nem lehet sehol mesterdiplomázni..Nah,Ciaó
2021. nov. 7. 19:50
 107/118 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez hülye. XD A tényeket tagadja le.
2021. nov. 7. 19:52
 108/118 anonim ***** válasza:
100%

"Akik érettségi vizsgával rendelkeznek és diplomát szeretnének, azoknak az ide vezető első lépcsőfok egy alapképzés – vagy egy osztatlan képzés – elvégzése. A 6-8 féléves alapképzésben megszerezhető bachelor (tudományterülettől függően BA – Bachelor of Arts vagy BSc – Bachelor of Sciences) oklevél felsőfokú végzettséget és az adott szaknak megfelelő szakképzettséget nyújt."

"A mesterképzésben (MA: Master of Arts, MSc: Master of Sciences) mesterfokozat és szakképzettség szerezhető. Mesterképzésre az vehető fel, aki legalább egy alapképzési diplomával – vagy a korábbi képzési rendszer szerinti főiskolai/egyetemi diplomával – rendelkezik. A felvétel pontos követelményeit a felsőoktatási intézmények saját maguk határozzák meg.

A szakmai tudás elmélyítésére lehetőséget adó mesterképzés általában 2-4 féléves. Az elvégzését követően ki lehet lépni a munkaerőpiacra, illetve jelentkezni lehet doktori képzésre, amely a tudományos fokozat megszerzésére készít fel."

Forrás: [link]

2021. nov. 7. 19:52
 109/118 anonim ***** válasza:
100%
Engedjétek el, szerintem érettségije sincs, azért beszél faxságokat 11 oldal óta
2021. nov. 7. 19:53
 110/118 anonim ***** válasza:
100%

Kakis bugyi is jöhet kérdező? :) Az is felizgatna? :)

Ezt csak pár másodpercig tartó idétlen humornak szántam, mielőtt bárki komolyan venné.

Eszem ágában sem lenne ilyenhez folyamodni - ez olyan mintha a testemet áruba bocsátanám. Undorító, megalázó.

2021. nov. 7. 20:26
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!