Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok,ti eladnátok jó pénzért a használt bugyitokat? De hogy ne verjétek át azt aki megveszi,az elôtt a szemêly előtt kellene levennetek,hogy lássa rajtatok volt.
Akkor még egyszer: három év (hat félév) alatt elvégeztem Budapesten egy alapképzést. Ezt követően kijöttem az Egyesült Királyságba elvégezni egy mesterképzést. Mi nem világos?
Jaj, a kis kémecske. Az ELTE-n végeztem anglisztika szakon, művészettörténet minor szakkal kiegészítve. Hiányod ne legyen, ezt a külföldi szakot végeztem el mesterdiplomaként:
Komolyan, mit nem értesz? :D Neked kéne utánanézni, te magyarázol ostobaságokat. Segítek, olvasd el ezeket:
(#77, #87, #91)
"Akik érettségi vizsgával rendelkeznek és diplomát szeretnének, azoknak az ide vezető első lépcsőfok egy alapképzés – vagy egy osztatlan képzés – elvégzése. A 6-8 féléves alapképzésben megszerezhető bachelor (tudományterülettől függően BA – Bachelor of Arts vagy BSc – Bachelor of Sciences) oklevél felsőfokú végzettséget és az adott szaknak megfelelő szakképzettséget nyújt."
"A mesterképzésben (MA: Master of Arts, MSc: Master of Sciences) mesterfokozat és szakképzettség szerezhető. Mesterképzésre az vehető fel, aki legalább egy alapképzési diplomával – vagy a korábbi képzési rendszer szerinti főiskolai/egyetemi diplomával – rendelkezik. A felvétel pontos követelményeit a felsőoktatási intézmények saját maguk határozzák meg.
A szakmai tudás elmélyítésére lehetőséget adó mesterképzés általában 2-4 féléves. Az elvégzését követően ki lehet lépni a munkaerőpiacra, illetve jelentkezni lehet doktori képzésre, amely a tudományos fokozat megszerzésére készít fel."
Forrás: [link]
Kakis bugyi is jöhet kérdező? :) Az is felizgatna? :)
Ezt csak pár másodpercig tartó idétlen humornak szántam, mielőtt bárki komolyan venné.
Eszem ágában sem lenne ilyenhez folyamodni - ez olyan mintha a testemet áruba bocsátanám. Undorító, megalázó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!