Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi/mik azok a dolgok, amik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi/mik azok a dolgok, amik nem jók orális szexnél?

Figyelt kérdés

Amit ne csináljon a partner?

Általában az szokott lenni a kérdés, mi kell a jó orálhoz. De mondanátok rossz tapasztalatokat, nem megismétlendő dolgokat, ami nagyon rossz élmény volt?

2021. nov. 7. 10:59
 1/7 anonim ***** válasza:
88%

mivel minden pasi más, így nincs recept

pl. exemnek csikisek voltak golyói, mostani imádja ha velük foglalkozok

legtöbb pasi nem bírja ha vadulsz vele, mostani imádja

N

2021. nov. 7. 11:14
 2/7 anonim ***** válasza:
88%

Például ne hagyja abba.

n

2021. nov. 7. 11:16
 3/7 anonim ***** válasza:
58%
2021. nov. 7. 11:21
 4/7 anonim ***** válasza:
66%

Nekem még nem volt olyan hogy ne lett volna jó az orál.

Még soha senki nem fogazott pl, ami elvileg nagyon kellemetlen a férfiaknak.

Mindenki szinte 10/10-es orális kényeztetésben reszesitett. Pedig volt közte szűz is, akinek én voltam az első mindenben.

Mondjuk egyszer, egy igazán bosszúálló barátnőm azzal vágott vissza, hogy elkezdte és élvezés előtt abbahagyta, "majd befejezem ha megérdemled" címszó alatt lefekudt aludni.

Ezután agygörcsöt kaptam.

2021. nov. 7. 11:22
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát például kertet ne ásson akkor.
2021. nov. 7. 12:51
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Ne fogazz. Meg ne állj meg abban a pillanatban, amikor pont élvezek el. Ettől idegrohamot tudnék kapni. A legtöbb csaj nem tudja hogy kell befejezni rendesen se kézzel, se szájjal, nem is értem.
2021. nov. 7. 13:03
 7/7 anonim ***** válasza:
Pl mikor fogazik, erősen szivogatja a golyókat és közben nem jár a keze. Általában mindig akkor hagyják abba a szivast mikor élvezek. 1 nő volt aki folyamatosan csinálta az eddigi noimbol.
2021. nov. 7. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!