Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Orális szexnél ti csókolóztok utánna?
Figyelt kérdés
Mikor a lány lenyeli, utána nem fura megcsókolni és érezni az ondó ízét?2021. máj. 26. 15:58
1/22 anonim válasza:
Igen. Ha már én lenyelem, akkor utána csókoljon is meg ne finnyáskodjon.
2/22 anonim válasza:
1! Ha olyan hajlékony lennél akkor te kinyalnád magadat?
3/22 anonim válasza:
#2 ez hogy jön ide? Ha engem kinyalnak és is csokolozok utána, ugyanúgy érzem az ízem de nem fogok saját magamtól undorodni.
4/22 anonim válasza:
Iju, nem. Orál után nincs smár.
5/22 anonim válasza:
Az egyes válaszolóval érték egyet. A párom is megcsókol, miután kinyalt és én is őt, miután a számba élvezett. Szerintem ez alap. Egyikünk sem problémázott ezen soha.
6/22 anonim válasza:
Persze. Nyalás és szopás után is szoktunk csókolózni, sőt, néha direkt arra megyünk, hogy a másik érezze még "magát" (ilyen snowball és társai nem vannak). Szerintem annyira nevetséges, amikor valaki ennyire undorodik magától.
"1! Ha olyan hajlékony lennél akkor te kinyalnád magadat?"
Nem tőlem kérdezted, de ha olyan hajlékony lennék, akkor simán. Ha a párom nemi szervét a számba veszem pont hülyeség lenne magamtól undorodni.
7/22 anonim válasza:
Igen! Ki is nyalom a puncijábol is, 40 ffi...de csak a sajátom, itt remegve szokott elélvezni!
9/22 anonim válasza:
Ha lenyeli, akkor utána simán. De nem várom el hogy lenyelje, így ritkán van ilyen.
10/22 anonim válasza:
Miután az exem meg akartam úgy csókolni, és nekiállt hisztizni, hogy ő úgy nem, én azóta nem nyelem le senkiét. Nem is fogom.
Szerencsére a párom nem is igényli, hogy a számba engedje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!