Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, rossz ha egy nőnek nagy orra van ha csokolóztok?
Figyelt kérdés
Nehezebb a szájához férkőzni? Zavaró tud lenni?2020. nov. 16. 09:47
1/15 anonim válasza:
Komolyan ezen aggódsz? Ha agyon vernek se jutott volna eszembe ilyen gondolat, hogy ez probléma lehet...
2/15 A kérdező kommentje:
🤷♀️🤷♀️
2020. nov. 16. 09:51
3/15 anonim válasza:
nem gondolom, hogy zavaró lenne csóknál. csókolóztál már?
4/15 A kérdező kommentje:
nem
2020. nov. 16. 09:55
5/15 anonim válasza:
Nem zavaró fizikailag (azt hiszem), inkább elég feltűnő szépséghiba. De emiatt nem dobnék egy rendes csajt.
6/15 anonim válasza:
Nem zavaró sőt nem is számít.. Szerintem ne aggód túl :)
7/15 anonim válasza:
Akinek nagy orra van az jól oralozik , szerintem. :)
Ne aggódj és ne agyalj ezen.
Szép vagy :)
8/15 anonim válasza:
Nem rossz, nekem is nagy orrom van. :))
Arra figyelj majd hogy kicsit döntsd meg a fejedet, hogy ne az orrotokkal kardozzatok, mert úgy tényleg nem lehet csókolózni.
9/15 anonim válasza:
Engem izgat a nagy női orr, ha van benne egy törés középtájt. Szexi. Tudod, ezért hajolnak általában oldalra kicsit a fejükkel csókolózás során az emberek, hogy kényelmesebb legyen. 32F
10/15 anonim válasza:
Amirah Adara sem éppen kis pisze orrú, mégis tudják csókolni és egyéb dolgokat tenni vele
Van akinek kifejezetten jól áll pl neki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!