Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Bdsm. mit csináltok akkor,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bdsm. mit csináltok akkor, mikor a párotok nem szubmisszív, de közben tök jól kijöttök?

Figyelt kérdés
Most összejöttem egy lánnyal. Tök odaadó, megtesz majdnem mindent, de látom, hogy nem élvezi, a megalázóbb dolgoktól meg kimondottan undorodik, de megcsinálja. Mindezzel ellentétben tökjó fej, nagyon kijövünk, tényleg ritka jól. Az elképzelhetetlen, hogy a pervezióimat elengedjem. Ti mit csinálnátok?
2021. nov. 7. 10:30
 1/8 anonim ***** válasza:
22%
Megnevelném!
2021. nov. 7. 10:37
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Elhagynam
2021. nov. 7. 10:43
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Engedd el. Nem lesz ez a lány így boldog, és te sem fogod igazán élvezni a szexet vele.
2021. nov. 7. 10:58
 4/8 anonim ***** válasza:
93%

Szakítás. Én a másik oldal vagyok, sub nő. Sajnos nehéz domináns párt találni, volt már hogy megpróbáltam egy átlag férfival, de szinte majd bekattantam, hogy nem tudtam megélni a vágyaim. Az elején még könnyebb volt, mert smúgy jó volt a szex, de egy idő után egyre frusztráltabb lettem és szörnyű vége lett, csak bántottam a páromat is.

Mi nem tudunk lemondani ezekről a vágyainkról, nem tudjuk elnyomni őket vagy megváltozni. Innentől kezdve az egyetlen megoldás, hogy hozzánk illőt keresünk. Ha dom vagy és mondjuk nem 18 éves, ezt tudnod kéne. Meg az ismerkedéskor tudnod kéne kideríteni, hogy milyen az adott hölgy.

Mellesleg erős ellenszenvet vált ki belőlem az a mondat, hogy 'megtesz majdnem mindent, de látom hogy nem élvezi, a megalázóbb dolgoktól kimondottan undorodik, de megcsinálja'. Magyarul te ráerőltetted szerencsétlenre a te vágyaid. Mindenáron. Még csak nem is tagadod, hogy láttad volna mennyire rossz neki, mennyire nem élvezi, de téged nem érdekelt, csináltad. Azért ez rohadt ijesztő, nem tudom miféle lelkivilágod lehet. Az meg egyértelmű, hogy szeretet nincs a lány irányába, tehát a szakítás sem lesz akkora probléma.. A csaj is megér egy misét, miféle önértékelési problémákkal, önbizalomhiánnyal, megfelelési kényszerrel küzdhet...komoly mentális problémái vannak, ha hagyja hogy így bánjon vele valami gyakorlatilag idegen. Ez is sajnálatos, hogy mennyi ilyen nő van. És mint látható, jól be is találják őket azok a férfiak, akik ezt kihasználják és a saját élvezetükre fordítják. Valahogy megérzitek, kiből lehetne megfelelő áldozat.

N

2021. nov. 7. 11:15
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem élvezi akkor felesleges sanyargatnotok egymást ,nem hozzád való
2021. nov. 7. 11:26
 6/8 A kérdező kommentje:

Amúgy sokat beszélgettünk erről és mi is erre jutunk, de talán a remény, talán csak a vágy, higy legyen valaki, de mindig arra jutunk, hogy adjunk a dolognak még egy kis időt. Vannak együtlétek melyeket igenis kimondottan élvez, minden fájdalommal és megalázással együtt.

4# sajnálom, hogy ilyen tapasztalataid vannak a csavók terén, de hidd el neki van annyi önértékelése, hogy szóljon ha valami gáz van

2021. nov. 7. 12:17
 7/8 anonim ***** válasza:
87%
Nálunk például megoldottuk úgy, hogy bevettünk egy harmadik személyt akit alázok (közösen is néha) de mi ezt csak 10 év házasság után léptük meg.
2021. nov. 7. 16:17
 8/8 anonim ***** válasza:
68%

#6: miről beszélsz? Semmilyen személyes tapasztalatot nem írtam a férfiakról..

'Van annyi önértékelése, hogy szóljon ha valami gáz van' Ez igaz, csak te leszarod:D ez itt a probléma

Azt írtad 'vannak olyan együttlétek, amiket élvez'. Azért itt egy pillanatra elfogott a hányinger. Néha van olyan szex, smit élvez szerencsétlen? De jó bsszameg tényleg micsoda jó dolga van hogy egy részét néha élvezheti a veled való szexnek:DDD Micsoda pszichopata vagy te..

2021. nov. 7. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!