Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szubmisszív-mazo hajlamú hölgyek! Átlagosan mennyi ideig szoktatok hogcuff-ban lenni?
A kérdésre a válasz,hogy nem csinálunk ilyen értelmetlen dolgot.
Már megint egy ilyen baromság egy kötözés kapott egy fantázia nevet.
Ennek semmi értelme. Ha nincs bemelegítve az izomzat,az in.Akkor csúnya nszakadás vagy húzódás,de még a ficam se kizárt.
Mennyi ideig nem tudom, talán max 1 óra, sosem mérjük. Nálunk ez egy este alatt többször is előfordulhat, hogy ilyen pózban vagyok így megbilincselve
27N
30-40 percig. A maximum 2-2.5 óra szokott lenni, de akkor már nagyon húzza-nyúzza a bilincs a lábszáramat és a csuklómat és ki is fárad minden testrészem.
Macnabnak igaza van: sokszor csak akkor szabadulok, ha orálisan kielégítem a páromat. Ha vonakodok, még szájpecket is kapok.
Nyilván töröltetni kell a válaszaimat. Máshol is nyugodtan szét lehetne nézni, írnak ennél cifrábbakat is...
De azt senki sem cáfolja, hogy a nők 99 %-a soha nem vetemedne ilyen aberrált dolgokra. Van egy bizonyos határ, afelett az ilyeneket nyugodtan lehet nevezni már-már betegségnek is. Azért, mert valaki élvezi az adott dolgot, attól még nincs rendben a dolog, lásd pl. pedofília. Szóval ennyit erről.
8-as: Ha ez a véleményed akkor miért olvasol BDSM témáju kérdéseket. Egyébként van olyan nő akinek bejön...
Szerintem itt két dologról lehet beszélni:
fizikai határok: milyenek a szubmisszív hajlamu testi felépítése fájdalomküsszöbbe, stb. Nyílván egy vékonyabb hajlékonyabb nőnek könnyebb feladat egy hosszabb távu ilyen kikötözés, mint egy testesebbnek ahol már a kar hátrafeszítése is okozhat vérellátási nehézségeket.
Pszichikai határok: ki mennyire szereti az ilyen jelleggű teljes kiszolgáltatottságot.
Ezek alapján nem sok értelme van máshoz mirni mert teljesen egyénfüggő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!