Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
ma 23:11
Te mondjuk reálisnak tartod hogy egy olyan környezetben ahol a csaj letolja a bugyiját a pasi meg rajta akar ügyködni akkor ott tényleg csúnyának találja az adott nő punciját?
Vagy akkor pl. ha egy csaj lekukizza a farkam akkor a kardomba kell dőljek, hogy biztos kicsinek tartja és ezért mondja ezt?
Ha még válaszol valaki esetleg kifejthetné, hogy őt mi zavarja az adott szóban. :)
Bár már most látszik, hogy ez egy abszolút no go zona, hiába nem látok benne semmi bántót se.
Amúgy szerintem ezt a szót vidéken sem a férfiak használták, hanem a nők. Főleg az idősebb nők szerintem, valamilyen megszégyenítő kontextusban.
Talán emiatt is, rohadt furán hangzana egy fiatal férfi szájából hallani ezt a szót. Azt gondolnám, hogy kicsit selejtes a csávó.
Amúgy őszintén még életemben nem hallottam senkitől ezt a szót, csak leírva láttam regényekben.
"Valószínűnek tartom, hogy eredetileg ún. dajkanyelvi szó lehetett, vagyis olyan, amit felnőttek akkor használnak, amikor gyerekekhez beszélnek. A felnőttek nyilván megpróbálják a gyerekek fejébe verni, hogy nemi szervüket rejtsék el. Ezért sok nyelvben találunk hasonló kifejezéseket a nemi szervekre: ezek igyekeznek „megideologizálni”, hogy miért nem szabad mutogatni őket.
Így például németül a Scham ’szégyen, szemérem’ szó használatos ’nemi szerv’ értelemben is (ahogy egyébként a régies magyar nyelvben magának a szemérem szónak is volt ilyen értelme, sőt, a szeméremtest ma is használatos az orvosi nyelvben ’külső női nemi szerv’ értelemben). Pedagógiailag nem tartom ezt jó ötletnek, mert felnőttkorra is megmaradhat, hogy valaki csúnyának vagy szégyellnivalónak tartja a „csúnyáját”, de a régi szokások nem mindig felelnek meg a pedagógiának."
am valahol érthető szerintem ez a csúnyája eredet.
mert régen hetente-kéthetente tisztálkodtak az emberek.
logikus, hogy 2 hetes húgyszagú pállott punit nem nyalogattak gyakorlatilag sose.
és magáról a pi na nyílásról is az ugrott be nekik, hogy szagló, időnként vérző, fura képződmény, amibe néha azért jó belenyomni 5 percre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!