Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megalázónak érzi az orált?
Barátom azt mondja szereti az orális szexet kapni, de inkább mindig azt kéri, hogy kézzel csináljam neki. Kérdeztem tőle, hogy mi ennek az oka, azt mondta, hogy személytelennek tartja. Béna nem vagyok benne, ez biztos, ha néha engedi, látom, hogy élvezi is, meg mondta is, hogy milyen jó, stb. Ő amúgy gond nélkül csinálja nekem. Az nem személytelen?
Előző kapcsolataiban is azt szerette, ha kézzel csinálják neki. Megalázónak tartja vajon, ha a nő sz.pja?
Hmm talán beszélj vrle újra és kérdezd meg részletesebben, hogy mit ért személytelen alatt.
Lehet jobban szereti, ha felnézel a szemébe? Szopásnál meg ugye pont a fejed dolgozik, lehet neki az kevésbé izgató, de az is lehet, hogy picit megalázónak tartja, hogy a szádba veszel egy péniszt.
Te szeretsz szopni, lenne rá igényed? Itt ez a lényeg igazából:) Ha téged nem zavar a dolog, akkor csináld neki kézzel. Végülis az a lényeg, hogy neki az jobb és élvezi.
N
1: Ha élvezi, szívesen csinálom, de nem igénylem különösebben. Inkább az furcsa, hogy ő sem. Ilyennel még nem találkoztam.
2: Sz.pásnál szinte mindig használom a kezemet is.
És nyilván kérdeztem erről többször is, de nem mond mást, csak annyit, hogy személytelen.
Ha többet mondana, nem itt érdeklődnék.
Az megfordult a fejedben, hogy talán kézzel jobban szereti???
Én ugyan nő vagyok, de én pölö nem szeretem, ha nyalnak. Milliószor jobban élvezem az ujjazást.
5: Nyilván jobban szereti kézzel, ha szinte mindig inkább azt kéri.🤦
De furcsa, mert nem találkoztam még ilyen férfival. A kérdés pedig nem is erre irányult, hogy melyiket szereti jobban, mert ez egyértelmű.
Te agyatlan… éppen ezt mondom neked, hogy jobban szereti ha kézzel csinálják neki, mintha szopnák. Mit nem értesz ezen?
Nem szereti és kész. Vagy netán a “miértnemszeretiazorált” pszichológiájára vagy kíváncsi? Arra, hogy milyen folyamatok mennek végbe az agyában?
Van pl a tökfőzelék. Vannak emberek, akik szeretik és vannak olyanok, akik utálják. ENNYI. Próbáld meg felfogni!
Nos ha nem igényled, akkor nincs semmi gond, fogadd el hogy neki kézzel jobb és kész.
Egyébként én is azt tudom mondani, hogy nőként én nem szeretem a nyalást, az ujjazás sokkal jobban esik. Most akkor erre is mondhatnánk azt, hogy jaj milyen szokatlan meg nem találkoztam még ilyennel stb. De nem mindegy? Minden ember más, nincs megírva a nagykönyvben az, hogy minden pasinak kötelező szeretnie a szopást. Mellesleg ha nagyon érdekel, nálam pont az is az oka, hogy nem szeretem, hogy nem látom túl férfiasnak azt a pasit, aki nyal. Mintha alárendelt lenne, nekem meg a domináns férfiak vonzóak. Lehet ez is valami elmebaj, de ha egyszer így érzem, így érzem.
Kicsi az IQ-ja, és azt hiszi hogy megaláz vele.
Magyarország a béka segge alatt van szexuális kultúrában! F/60+
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!