Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyéjszakásnál volt már ilyen?
Hogy nagyon hamar elment a pasi? Mit szólt a lány hozzá? Mennyi ideig tartott?
Utána mi volt a folytatás, hágy orgazmus lett az alkalom végére?
Miért ment el a srác olyan hamar, pl. túl gyorsan mozgott a lány..?
#11, ráugrottál egy szóra, de ha végigolvasod az #5-ös írását, rájössz, hogy nem erről van szó. Férfi vagyok, de tökéletesen megértem, mi húzta fel az #5-öst. Az ilyen szex olyan, mintha felhívna valaki sörözni, de csak magának vesz sört, engem meg sem kínál/kérdez. Majd miután megitta a sörét elköszön és lefekszik.
Amit te mondasz, hogy mekkora gyökér vagyok, hogy a házigazdára haragszom, mert kérhettem volna sört, meg vehettem is volna magamnak. Ez nyilvánvalóan mind igaz, de amit az ötös mondott sokkal inkább arról szól, hogy még egyszer biztos nem akarja összeszűrni a levet olyan emberrel, akiben a gondolat sem merül fel, hogy megkínálja egy sörrel.
Szerintem retek megalázó lehet, amikor ilyen szinten nem vesznek tudomást rólad, ezért nevezte féregnek, nem azért, mert nem volt gondolatolvasó a srác.
Sörivás analógia. Wow.
Szerintem te igenis az 5-ös vagy, nem férfi.
"retek megalázó lehet, amikor ilyen szinten nem vesznek tudomást rólad"
ilyet csak egy nő ír
Nem az ötös vagyok, de nem tudom, miért számít ennyire :D. Ha az ötös lennék, akkor már nem állna, amit írtam?
Amúgy a #10-es vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!