Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Őszintén, ha 24 éves koromig egy barátnőt sem tudtam összeszedni akkor már nem sok esélyem van normális kapcsolatra?
Nem tudok ismerkedni, nem tudom mi van velem, de kapcsolatot nem tudok kialakítani. Pedig sok mindenkinek szimpatikus vagyok, de a beszélgetés nem megy, nagyon zárkózott, izgulós, félénk vagyok.
Szerethet engem lány így?
Esély mindig van és lesz is.
Keress olyan munkahelyet például, ahol női kollégák vannak. Ott szép lassan muszájból is fogtok beszélgetni.
Legjobb ha valami olyan ahol csak ketten dolgoztok egyszerre. Utána ezt ha megszokod már talán konyebb lesz máshol másokkal is kapcsolatot teremteni.
Másik verzió, szedd össze tokeid és kezdj el utcán leszólítani idegen lányokat. Max mond egy nemet. (Megsúgom, ha nem vagy paraszt és le is ráz mert tényleg van barátja, neki ettől függetlenül jól esik, hogy tetszik másoknak)
Tehát minden lesz, csak nem ciki
Duma egyszerű és őszinte. "Szia, nagyon szép lány vagy, van kedved beülni egy kávéra/teára és megismerkedni?"
Talán a 20. Után már menni fog dadogás nélkül.
Itt ami nagyon fontos. Tök idegen, akármennyire leégetheted magad. Úgysem látod többé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!