Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kinek van olyan tapasztalata,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek van olyan tapasztalata, hogy fül izgatásától el lehet élvezni?Hogy csináljátok? Vagy hogy esik jól?

Figyelt kérdés

Ha van, férfiaknál vagy nőknél gyakoribb?

A párom ha a fülemmel foglalkozik, nyalogatja, rálehel, az fantasztikusan izgató számomra. Azért ért frenetikus élményként, mert korábbi kapcsolatban is már "smároltak a fülemmel", de egy picit sem volt izgató, sőt inkább kellemetlen, idegesítő is, annyira, hogy biztos voltam benne, az én fülem 0-nyit erogén zónám. Erre most csak hüledezem.

Viszont a napokban elcsíptem egy fél mondatot, hogy lehet a fül izgatásától is elélvezni.

Akinek van ilyen tapasztalta, vagy a párjának tud orgazmust okozni így, számoljatok be róla, hogy csináljátok? Mi kell hozzá? Van, akinél ez oda-vissza vágyott dolog, és működik?

2021. nov. 4. 15:26
 1/5 anonim ***** válasza:
52%
exem (lány)
2021. nov. 4. 15:47
 2/5 anonim ***** válasza:
52%
Te a füled, én a farkam.
2021. nov. 4. 17:08
 3/5 anonim ***** válasza:
52%
Csak nekem jutott eszembe az Életrevalók film?
2021. nov. 4. 17:39
 4/5 A kérdező kommentje:

#3 köszi, én is láttam a filmet, csak még évekkel ezelőtt, akkor még nem volt számomra aktuális, illetve azt gondoltam, olyan nincs, hogy fül-, mell- stb orgazmus. Most , amikor kiírtam a kérdést, nem is volt eszemben.

#1 és hogy csináltad neki, elmondanád? Mert akkor te vagy az ügyes! Mert én is teljesen mást tapasztalok egyik, vagy másik párkapcsolatban - és nem én változtam...

2021. nov. 4. 20:20
 5/5 anonim ***** válasza:
71%

Nekem van olyan tapasztalatom, hogy hátsimogatásban végződő fülsimogatástól élvezett el a párom.

Kizárólag a legvégén az utolsó másodpercekben értem a puncijához az egyik ujjammal.

Előtte kb 20 perc simi.

Frenetikus volt mindkettőnknek.

2021. dec. 7. 12:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!