Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek van olyan tapasztalata, hogy fül izgatásától el lehet élvezni?Hogy csináljátok? Vagy hogy esik jól?
Ha van, férfiaknál vagy nőknél gyakoribb?
A párom ha a fülemmel foglalkozik, nyalogatja, rálehel, az fantasztikusan izgató számomra. Azért ért frenetikus élményként, mert korábbi kapcsolatban is már "smároltak a fülemmel", de egy picit sem volt izgató, sőt inkább kellemetlen, idegesítő is, annyira, hogy biztos voltam benne, az én fülem 0-nyit erogén zónám. Erre most csak hüledezem.
Viszont a napokban elcsíptem egy fél mondatot, hogy lehet a fül izgatásától is elélvezni.
Akinek van ilyen tapasztalta, vagy a párjának tud orgazmust okozni így, számoljatok be róla, hogy csináljátok? Mi kell hozzá? Van, akinél ez oda-vissza vágyott dolog, és működik?
#3 köszi, én is láttam a filmet, csak még évekkel ezelőtt, akkor még nem volt számomra aktuális, illetve azt gondoltam, olyan nincs, hogy fül-, mell- stb orgazmus. Most , amikor kiírtam a kérdést, nem is volt eszemben.
#1 és hogy csináltad neki, elmondanád? Mert akkor te vagy az ügyes! Mert én is teljesen mást tapasztalok egyik, vagy másik párkapcsolatban - és nem én változtam...
Nekem van olyan tapasztalatom, hogy hátsimogatásban végződő fülsimogatástól élvezett el a párom.
Kizárólag a legvégén az utolsó másodpercekben értem a puncijához az egyik ujjammal.
Előtte kb 20 perc simi.
Frenetikus volt mindkettőnknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!