Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy kicsapongó, fiúról fiúra...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy kicsapongó, fiúról fiúra járó lánynak később lehet normális kapcsolata?

Figyelt kérdés
Egy ilyen lány később lehet gyereke, vagy ezek a lányok nem akarnak soha?
2021. nov. 4. 06:36
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
75%
#10: Gondolom akkor természetesen neked se voltak soha alkalmi kalandjaid, csak kapcsolatban szexelsz és nem félévente van új csajod. Jól mondom?:)
2021. nov. 4. 12:16
 12/14 anonim ***** válasza:
persze hogy lehet, csak az a baj, hogy nekik ez jön be és ilyet is fognak hosszútávon keresni. Mint amikor unokatesóm már évek óta azzal jön, hogy csakis olyan pasikat talál, mint az apja, aki kemény, durva, bunkó sokszor és nagyon céltudatos és nem kímél senkit maga körül. Én meg mindig azt mondom, hogy "azért, mert te ezeket keresed és nem a visszafogott, érzékeny, kiegyensúlyozottakat, azokat semmibe veszed és nem is tartod férfiasnak őket"
2021. nov. 4. 13:07
 13/14 anonim ***** válasza:
10es vagyok. A férfiakra nem hat rosszul a sok kaland, mert biológiailag így vannak kialakítva. A nők nem. De én nem fekszem össze mindenkivel egyáltalán, és nincs is igényem szexre, mert demiszexuális vagyok, és borzalmasam nehéz ideális embert találni, akivel élvezném a szexet.
2021. nov. 6. 20:52
 14/14 anonim ***** válasza:

11!

Ha ő csinálja az nem ribiskedés.

2022. dec. 27. 03:45
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!