Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van egyre több Black Pill hívő?
Minek irtok ide ha nem tudjátok leírni magyarul???
AZt hiszitek hogy belöktök egy pár idegen szót és hűde nagyok vagytok???
Hoki huszárok!!
12-13, Fekete Pirula.
Most jobb?:D Gondolom sokkal:D
Ez nem hűdenagyság kérdése, egyszerűen ez a neve.
De egyébként ott az internet a kezedben, 2 szót lefordíttatni nem olyan bonyolult. Translate.goole.com
14#
Sajnos itt sokan büszkék arra, hogy nem beszélnek más nyelveken (néha még magyarul is alig). :D
16, Kérdező, mert érdekli őket.
Én se tudtam, de kikerestem gyorsan mi ez (annyi idő alatt amennyi az 5ös és 6os válaszom között eltelt.. bszki, 2 perc XD De lássuk be, az ilyen gyors keresések nem mindig túl átfogóak, akármennyire is kétbitesek az incell filozófiák.
Neked, mint Kérdezőnek, az a célod, hog yminél több értelmes választ kapj, szóval emiatt érdemes minél több infót megadnod. Ráadásul a te kérdésed az egyetlen a GYK-n, ami a Black Pillt említi, szóval számíthattál volna rá, hogy az itteni nép nem sokat foglalkozott ezzel a jelenséggel.
Legalább egy wiki vagy youtube oldalt belinkelni, ahol gyorsan kifejtik mi ez.
Nem vagyunk közös elmén, ezért nem tudhatjuk neke dmi jár a fejedben. Ha közös elménk lenne... nem kéne GYK :D
Nem nagyon van jó összefoglaló videó.
Lényegében annyi hogy a nők a férfiak 80 % át átlagon alulinak tartják kinézetben, és az hogy a sok önbizalom meg jó szöveg , meg a személyiség számít az mese.
A Black pill hívők szerint a nők talán felszínesebbek a férfiaknál. Pl ha egy jóképű elítélt vagy akkor is imádni fognak hiába vagy egy sz*r alak.
Mielőtt nekem támadnátok nem vagyok incel , csak érdekesnek találom hogy a Blackpill és a MGTOW mozgalmat bíráló tartalmak elképesztően le vannak szavazva you tube-on. Kíváncsi vagyok hogy miért lehet ez.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!