Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Akinek mikropénisze van, az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akinek mikropénisze van, az mitől függ? Genetika?

Figyelt kérdés
Nem hinném, hogy az elődeinek is mikropéniszük volt, hisz akkor őt sem tudták volna meg nemzeni. Akkor mégis mitől függ?

2021. nov. 3. 20:33
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
A "genetika" nem azt jelenti, hogy apád klónja leszel. Illetve előfordulhatnak egyedi mutációk is
2021. nov. 3. 20:49
 2/4 anonim ***** válasza:
84%
Jaj anyám. 11-12.osztályos biológia anyag...
2021. nov. 3. 21:02
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Sokszor nem kezelt fitymaszűkület miatt van… És a pubertás után már nem is kezelhető.

De igen, hogy is van, hogy szimplán nagyon kicsi lesz.

Egyébként egy 5 centis pénisszel is lehet gyereket csinálni.

2021. nov. 3. 21:38
 4/4 anonim ***** válasza:
Genetika ÉS környezeti hatások összessége. Nem'tom apámnak mekkora volt mert nem kérdeztem, de azt igen, hogy apám kb. 165 cm volt én meg 190 cm magas vagyok.
2021. nov. 3. 22:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!