Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan adjam tudtára a lánynak hogy mikropéniszem van? Ha ezzel kezdem akkor azonnal lelépnek, ha nem mondom el csak később akkor meg hát szólhattam volna. Nehéz ez így. Mit tegyek?
HA volt már nővel dolgod akkor tudnod kellene hogy megy ez.
Szexelj és ha nem tetszik neki , akkor is jó volt neked.
#6: ezt szerintem nagyon jól látod és korrekt hozzáállás:) szerintem nyilván ne kezdj ezzel, de pár randi után úgyis biztosan felmerülnek kicsit intimebb témák, vagy ha nem is, attól függetlenül felhozhatod vagy tehetsz utalást rá. És ha veszi a lapot akkor tudni fogja mi a helyzet, esetleg rákérdez. Szerintem ez így a legjobb, mert pár randi után már kialakul szimpátia, ergó több esélyed van, hogy nem lép le, de még nincs szerelem, szóval nem érhet senkit túl nagy csalódás:)
Plusz javaslat: próbálj magabiztosan beszélni a témáról, ne az látszon rajtad, hogy szégyenkezel vagy hogy tapasztalatlan vagy, esetleg dobtak is már ki emiatt stb. Még ha így is van, ne mutasd ki, mert az is számít, hogy lássa a nő, hogy rendben vagy magaddal és nem ilyen komplexusos bénázós pasas vagy, hanem ha oda kerül a sor, akkor jó lesz a szex:)
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!