Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikropénisszel mit lehet kezdeni?
Figyelt kérdés
Nagyon kis méretem van. Csak 12 centi. Nem merek közeledni a lányokhoz,hiszen miondenhol az olvasható,hogy még sokaknak az átlag 15-16 is kevés.2020. dec. 19. 17:41
1/10 anonim válasza:
nagyítóval nézni :) szarabb lenne ha nano lenne :D
2/10 anonim válasza:
ne törődj az ilyen baromságokkal, ha találsz egy lányt, aki igazán szeret téged, hidd el, hogy nemfogja zavarni, ha meg igen akkor dobjad ki a francba, bátorság
3/10 anonim válasza:
12 centi még nem mikro:D Amelyik lány meg csak emiatt utasít vissza, akkor semmit nem vesztettél...
4/10 Igen, én vagyok! :) válasza:
5/10 anonim válasza:
Izélj mikrobákat. Rengeteg van és nem finnyásak.
6/10 anonim válasza:
Semmi gond a 12 centivel, csak mert használni, és jól használd! A lányoknak nem csak a hossz számít ám... ;)
8/10 anonim válasza:
Nekem 13cm és eddig 5 lánnyal voltam és nem volt gond. Miről van szó?
9/10 anonim válasza:
A mikropénisz 6 cm alattit jelent.
10/10 anonim válasza:
Ez nem mikropénisz, hanem normál, bár nyilván inkább a normál alsó fele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!