Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy visszahúzódó, szolid fiú miért nem tud érvényesülni a lányoknál párkeresésnél?
Mi a gondjuk a lányoknak ezzel?
Nem tehetek róla hogy nekem ilyen személyiségem van, de attól még én is szeretnék párt.
Nekem az a gondom, hogy egész nap itt nyafogsz.
A visszahúzódó szolid fiú is lehet megnyerő, vagy érdekes személyiség.
A visszahúzódás nem személyiségjegy, hanem szimpla gyávaság.
Mert hogy védenéd meg a nőt, ha rád ordítana valaki? Összeszarnád magad.
190/103 F
Erre csak annyit mondok, hogy ne nekem kelljen kikérni az étteremben a rendelésünket, mert a pasi tutymuty, nem szólal meg vagy nem tud határozottan fellépni. Ne nekem kelljen visszaküldeni egy ételt, ha esetleg nem felel meg, mert a pasim fél megmondani ezt a pincérnek és konfrontálódni.
De ezer másik helyzet lehet, ez most csak hirtelen jutott eszembe. Én elég határozott, talpraesett nő vagyok, mellém olyan férfi való, aki mellet nőnek érezhetem magam. Ez pedig csak akkor lehetséges, ha nem nekem kell a nadrágot hordani a kapcsolatban és nem nekem kell minden szituációt irányítani.
N
Nem azt mondom hogy csak az van amit írtam. Nyilván olyan emberek is vannak(sokan) amiről ti heszéltetek. De jó lenne megérteni,hogy attól hogy valaki egy kicsit visszahúzódó,vagy félénkebb típus,nem lesz rögtön egy gyáva,hasznavehetetlen unalmas ember. Attól hogy valaki kicsit csendesebb,még tetszhet lányoknak,van akinek csak ez jön be.
Valószínűleg a kérdezőnél sem az a legnagyobb probléma hogy visszahúzódó,inkább az hogy itt sajnáltatja magát:D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!