Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálom ha közben tudom magamról hogy nem helyes?
Figyelt kérdés
Van egy kollégám akivel a munkahelyen sokat dolgozunk együtt. Tudom hogy másfél éve barátnője van és eleinte nem is néztem rá úgy. Amikor együtt osztottak be minket, akkor jobban megismertem és rájöttem hogy megvan köztünk a kémia. Sokat beszélgetek vele a magánéletről is, úgy jön le hogy jól érzi magát a jelenlegi kapcsolatában és engem is mindig batorít hogy simán összejönne nekem bármilyen pasi. Mostanában kezdett el hozzám közelebb kerülni újabban testileg is. Gyakrabban megölel, ér hozzám, oldalra hajtja a hajam. Mindig próbáltam elhúzódni mivel foglalt ember de közben éreztem hogy nagyon vágyom rá. Ezután nem sokkal csókolóztunk is, tegnap egyik alkalom olyan jól sikerült mikor felajánlotta hogy hazavisz hogy az ágyban kötöttünk ki. Ennyire jó még soha nem volt senkivel, pedig volt már férfiakkal dolgom. Nagyon szégyellem magam hogy egy foglalt emberrel történt ez, viszont közben azt sem tudtam hol áll a fejem és semmi masra nem tudtam gondolni. Most mit kéne tennem? Elég kellemetlenül érzem magam...2021. nov. 2. 23:11
1/11 anonim válasza:
Ez van belehabarodtál. Menj az árral aztán majd valami lesz. Addig jó szórakozást :D
2/11 anonim válasza:
Élj a lehetőséggel és élvezd a helyzetet!
3/11 anonim válasza:
Előbb kellett volna gondolkodnod. Úgy teszel, mintha nem egyenes út vezetett volna az ágyig. Ő nyilván nemnis akar mást, jól megvan a társával, ezt még időben megértette veled, mert nagyon is tudta, hogy mire megy ki a játék.
Ne tégy úgy legalább magad előtt, mintha váratlanul értek volna a fejlemények. Megtettél ezért mindent. Lehet, hogy eltart egy ideig a móka, de többre ne számíts.
4/11 anonim válasza:
Néha van ilyen az életben. Menj a saját fejed után. Ezek ilyen extrém ügyek ahol mástól nem nagyon kérhetsz tanácsot.
5/11 anonim válasza:
Ne aggódj, ő legalább anynyira "bűnös" mint te..
6/11 anonim válasza:
Leírtad az okát: megvan köztetek a kémia. A pasi is félre akart kúrni, meg te is akartad a fickót. Ja amúgy a félrelépések 2/3-a munkahelyen történik 😅
7/11 anonim válasza:
Érdekes kérdés. Sajnos (vagy nem sajnos), az emberek így vannak bekötve. Mindig az kell, ami új, ami friss, ami titkos, tiltott, ami nincs. Sokkal izgalmasabb. Voltam már megcsalt, olyan is, aki megcsal és akivel megcsaltak mást. Nem vagyok rá büszke. Megcsalás lesz, van és volt mindig. Egyre azonban számíts: Nem fogja érted elhagyni a párját, maximum ha tényleg szerelmes lesz. Te pedig szenvedni fogsz, ha érzelmeid lesznek felé. Tapasztalat.
8/11 anonim válasza:
Ne bànd,minden jot kikell hasznàlni amit az èlet ad.
9/11 anonim válasza:
nem lehet, hogy már szakított a csajával, csak te nem tudsz róla? Ellenkező esetben ez egy gerinctelen f@sz, akivel inkább nem kéne folytatni
10/11 anonim válasza:
Micsoda kis k.va vagy! Nem baj az, én szeretem a k.vákat! F 43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!