Én már egy két éve azt csinálom hogy elképzelem hogy milyen lenne az életem ha népszerű lennék,vagy a legjobb fiúbaràtom nagyon helyes lenne(itt nem szexuális életre értem hanem hogy milyen barátaim lennének stb)Ti is csináljàtok ezt?
" Tévúton jár az, aki álmokból épít várat magának és közben elfelejt élni."
Albus Dumbledore
Ezt nevezik álmodozásnak.
Álomvilágba ringatod magadat, miközben a valóság az nem az, DE nem lenne baj ezzel, ha cselekvés is párosulna mellé! Pl, álmodozom, hogy lesz egy kocsim és jogsim, jaaaj, milyen jó vezetni a haverokkal, megyünk a parton melletti úton és suvit a szel....
Ja! ha ennyiben marad, az az álom kategória.. az élet meg elmegy és az évek alatt nem haladsz sehova!Amikor észbe is kapsz, hogy na ba*dmeg.. elmentek az éveim és nem csináltam semmit, csak álmodoztam de cselekedni lusta voltam... nem csináltam meg a jogsit, nem dolgoztam, hogy legyen autóra zsé... és még barátokat sem kerestem, mert nem mozdultam ki otthonról.
Az álmodozás, azért van, mert nem vagy elégedett az életeddel, cselekedj és úgy álmodozz!
Itt a népszerűséget ugy ertem hogy egy kis vàrosban elek ahol vannak akik bejarnak a varosba eshat azt is elszoktam kepzelni hogy mi lenne ha...
De kozben 2 baratnommel mi is bejarunk minden pentek csakhat minket nem ismernek annyian ,meg a gimnaziumba is ugy jelenkezek hogy kituno vagyok mindenbol bar mostanab jonnek a 4esek :\csakhat mindent ugy kepzelek el mitha sokkal jobb lenne pedig mesgem
Álmodozni pedig rohadt jó dolog, szerintem nem szükséges leszokni róla. Csak azért próbáld meg mérsékelni, és legalább ugyanannyi időt fordítani a tényleges életedre is.
Én is igyekszem eltalálni az egyensúlyt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!