Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vékony kis mellű,kis fenekű nők,ti nagyon népszerűek vagytok a férfiak körében?
Figyelt kérdés
2021. nov. 2. 19:54
3/11 anonim válasza:
Nagyon sokan keresik ezt az alakot
4/11 anonim válasza:
Nekem mindegyik pasim imádta, hogy törékeny vagyok, úgyhogy nem mindenkinek a hatalmas cici jön be.
5/11 anonim válasza:
Kb. levegőnek néztek 45 kg-osan.
Amióta 54 kg vagyok, azóta már nagyobb a sikerem, de már kiöregedtem.
6/11 anonim válasza:
Én azt is szeretem. Amikor látok egyet, szinte mindig pasija van.
7/11 anonim válasza:
Egyszer nagyon szeretnék egy törékeny lánnyal kalandozni.
9/11 anonim válasza:
Nálam sokan próbálkoznak és pont a vékonyságom dícsérik mindig, kár hogy a szimpátia általában nem kölcsönös.
10/11 anonim válasza:
A tini alkatú ismerőseimnek mindig volt faszijuk. Az egyik 50+, de olyan feneke van, mint egy 18 évesnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!