Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság hogyhogy olyan népszerűek lettek a combos, segges csajok?
Figyelt kérdés
2021. febr. 23. 19:01
1/16 anonim válasza:
Mérték csinosabbak, mint a deszkák 🤷♂️
3/16 anonim válasza:
Na, ki szereti ennyire a deszkákat? 🤔
4/16 anonim válasza:
Evolúciós ösztönünk az, hogy a nagyobb, zsírosabb fenekű nőstényeket preferáljuk. Jöhetnek a lepontozók, attól még ez egy tudományos tény.
5/16 anonim válasza:
Mondjuk ez a tipikis instasegg alkat eleg lelombozo.
7/16 anonim válasza:
Miért lettek lepontozva azok, akiknek ez bejön? Mondjuk a ,,deszka" megnevezés szerintem is elég sértő, de tartsuk már tiszteletben a másik izlését.
N
8/16 anonim válasza:
Ha sértő a deszka, akkor legyen csontos 🙃🙂
9/16 anonim válasza:
mert kellett valami ujdonsag mar. ahogy a divat, ugy ez is valtozik, mindig megvan az epp aktualis trend.6-7 eve pl. inkabb a vekonyabb modellalkat volt, ma inkabb ezek a segges-combos nok. nem mellesleg a legtobb atlag no szamara ezt az alakot sokkal konnyebb is elerni, mert amugyis csipore, combra hiznak, tehat annyi energiat nem kell belefektetni, mint mondjuk egy modellalkat eleresebe, ami a tomzsi, rovidlabu segges noknek akapbol irrealis cel.
10/16 anonim válasza:
Csak ez a kettő van? Vagy segges-combos vagy deszka? Mi van az arany középúttal? Én nekem az jön be a legjobban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!