Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok szerintetek miért olyan népszerűek nálatok a személyi edzők?
Figyelt kérdés
2019. aug. 12. 16:03
1/11 anonim válasza:
Nálam nem népszerűek.
Szerintem azért, mert általában hozzák a többség által elvárt formát.
2/11 anonim válasza:
Nálam nem népszerűek. Egyszer így szólt hozzám az egyik, hogy "Mizu, csöcsös?", azóta a terem közelébe se megyek.
Persze nem szabad általánosítani, de bennem ez rossz emlékként maradt meg.
3/11 anonim válasza:
Nem járok edzeni, de egy barátnőm igen, és ő mesélte, hogy neki az edzője baromira humoros és jó fej, ráadásul rendesen ki van gyúrva, ezáltal motiválja a barátnőmet, hogy megéri időt és energiát beleáldozni, mert neki is lehet olyan jó alakja.
4/11 anonim válasza:
#2 Én elküldtem volna az anyjába.
5/11 anonim válasza:
Nálam sem népszerűek. A személyi edző akihez járok van vagy 40 éves és nagyon jó fej, illetve iszonyat jó pasi. Nekem bejön az idősebb korosztály, szoktam flörtölgetni az idősebbekkel, de ilyen jó pasi még egyik sem volt.
6/11 anonim válasza:
Amelyik jól néz ki és normális is, az miért ne lenne népszerű?
8/11 anonim válasza:
Gondolom a társaság miatt jó dolog, meg ha most kezdesz súlyzós edzést, akkor elkél egy szakember. Az étrend összeállításban is biztos tud segíteni. Aki megteheti, az miért ne tegye. Van aki motiválja közben. Mivel én nem akarok nagy súlyokkal edzeni, ezért nekem lightosabb sportok jönnek be (aerobic, pilates, trx, jóga), amit csoportosan lehet végezni, ezeknek az ára is barátibb, és motivál az hogy nem egyedül végzem.
9/11 anonim válasza:
Nekem azért tetszenek jobban, mert én is sportolok. Egy otthonülős pacákkal, vagy 40 kilós páwakölyökkel nem tudnék mit csinálni. Ad magára egy edző. Ettől persze még lehet ostoba, de akkor is, csak szexre jó lehet. :)
23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!