Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban általános, hogy a nők minden szex során orgazmust élnek át, pusztán hüvelyi úton, mint itt női válaszolók írják?
Én azt olvastam:
"Csak a nők egyharmada jut egykönnyen az orgazmushoz, és a nők 80 százaléka nem tud orgazmust elérni közösülés közben."
Ennek ellentmondóak itt a legtöbb válasz az, hogy legfeljebb akkor nincs egy szex során orgazmusa az adott női válaszolónak, ha nem megfelelő a technika a partnertől, egyébként szinte mindig van - és napi igény is a szexre.
Ezt már hosszú ideje figyelem, nem néhány válaszolóló alapján írom.
Iszonyatosan sok nőnek fogalma sincs arról, hogy milyen az orgazmus
Nem olvasom végig a válaszlehetőségeket, de ne a gyakorin olvasott kommentek alapján akarj egy általános statisztikát felállítani ezzel kapcsolatban.
Kérdezz meg egy szexuálpszichológust, hány efféle esettel találkozott a praxisa során..
A magyar szexuális kultúra a béka segge alatt van! Ez egészen odáig van, hogy a szülőktől a gyerek szinte soha nem hall tanácsot a szex terén, és a befordulás miatt a gyerek nem is akarja meghallatni. Mindenki csak a hallottam róla kategóriában van.
A 60+ éves barátnőmnek meg kellett mutatnom hogy hol van a csiklója, de ez régebben fiatalabbakkal is ugyanígy volt.
Én nagyon könnyen elélvezek, még akkor is el tudok élvezni csiklóizgatásal kb fél-egy perc alatt, ha nem is vagyok annyira felizgulva, ha nagyon fel vagyok izgulva akkor ennél hamarabb is. A hüvelyi orgazmus is csiklóorgazmus, csak akkor belülről van ingerelve a csikló, nem közvelen módon, ezért nehéz sok nőnek úgy elélvezni. Nekem is csak akkor megy, ha nagyon könnyen fel vagyok izgulva, általában nem. Ha egy nő nincs rendesen felizgulva, akkor a behatolás sem élvezetes, mert nem érzékeny az a terület, nem gyűlik ott össze a vér. Viszont olyan is volt már velem többször, hogy nagyon fel voltam izgulva és behatolás pillanatában 1 másodperc alatt elélveztem, amikor még egyáltalán nem volt semmi ingerelve, szóval tényleg nagyon nagy szerepe van annak, hogy fizikailag mennyire kívánod a dolgot.
Szerintem azok a lányok akik nem tudnak elélvezni egyszerűen nincsenek rendesen felizgulva vagy nem tudják hogy kell elélvezni. Pl. koncentrálni kell az érzésre, nem lehet úgy élvezni a szexet, ha nem arra koncentrálsz minden erőddel, hogy milyen érzés. A másik pedig az, hogy pl. ahogy egyre közelebb kerülök az orgazmushoz, össze kellszorítanom az izmokat a combjaimban, különben nem tudok elélvezni. Ezek olyan dolgok, amikre sosem gondoltam, nagyon korán megtaláltam - véletlen ül- a csiklómat, még kisiskolás koromban és azóta maszturbálok, szóval nekem ezek a dolgok így automatikusan jönnek, nem kell rajta gondolkodnom, ezek reflexek. Viszont egy olyan lány aki pl. soha nem maszturbált életében mielőtt elkezdett szexuális életet élni és nem is ismeri a testét és hogy mi hogy működik, szerintem ez az oka annak, hogy sok nőnek ennyi problémája van ezzel. Azok a lányok akik korán megtanulták hogyan kell elélvezni saját maguktól, sosem szoktam ilyen problémákkal küzködni.
Csak ismétlem, amit már megírtak.
1. Erre is igaz: fejben dől el. A vonzalom elengedhetetlen, bár lehet szellemi és testi is.
2. Az orgazmus fontos, nem az, hogy hüvelyi, vagy más úton következik-e be. Behatolással a nők kisebbik hányada élvez el, és ebben mindkét félnek van negatív szerepe, leggyakrabban olyan, amiről nem tehetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!