Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Valóban általános, hogy a nők...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban általános, hogy a nők minden szex során orgazmust élnek át, pusztán hüvelyi úton, mint itt női válaszolók írják?

Figyelt kérdés

Én azt olvastam:

"Csak a nők egyharmada jut egykönnyen az orgazmushoz, és a nők 80 százaléka nem tud orgazmust elérni közösülés közben."

Ennek ellentmondóak itt a legtöbb válasz az, hogy legfeljebb akkor nincs egy szex során orgazmusa az adott női válaszolónak, ha nem megfelelő a technika a partnertől, egyébként szinte mindig van - és napi igény is a szexre.

Ezt már hosszú ideje figyelem, nem néhány válaszolóló alapján írom.

2021. nov. 1. 18:40
A kérdező szavazást indított:
Igen, majdnem mindennap kívánom a szexuális együttlétet, és szinte minden alkalom során van tisztán hüvelyi orgazmusom.
Igen, majdnem mindennap kívánom a szexuális együttlétet, és szinte minden alkalom során van orgazmusom, de csak csiklóingerléssel kombinálva.
Igen, majdnem mindennap kívánom a szexuális együttlétet, de csak ritkán van akár csiklóval segített, akár tisztán hüvelyi orgazmusom ilyenkor.
Igen, majdnem mindennap kívánom a szexuális együttlétet, de szinte soha nincs konkrét aktus mellett átélt orgazmusom.
Ritkán kívánom a szexuális együttlétet, de olyankor általában minden alkalom során van tisztán hüvelyi orgazmusom.
Ritkán kívánom a szexuális együttlétet, és szinte minden alkalom során van csiklóingerlés mellett elért hüvelyi orgazmusom.
Ritkán kívánom a szexuális együttlétet, és szinte soha nem érek el orgazmust szexben.
Szex során behatolás közben nem, csak orál, illetve ujjazás során élek át orgazmust.
Más által nem, csak saját magamtól tudok eljutni.
Nem értem még el orgazmust az életemben.
50 szavazat
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
96%

Iszonyatosan sok nőnek fogalma sincs arról, hogy milyen az orgazmus

Nem olvasom végig a válaszlehetőségeket, de ne a gyakorin olvasott kommentek alapján akarj egy általános statisztikát felállítani ezzel kapcsolatban.

Kérdezz meg egy szexuálpszichológust, hány efféle esettel találkozott a praxisa során..

2021. nov. 1. 18:43
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem még soha nem volt orgazmusom aktustól.
2021. nov. 1. 18:46
 3/15 anonim ***** válasza:
82%
Nekem egészen a mostani páromig (4. az életemben) csak nyalással mentem el (de csak ritkán) vagy csak ha szex közben magamnak is izgattam a csiklóm. Aztán egy új világ nyílt meg nekem a párom miatt. Nagyon nagy az összhang, odafigyel rám, érdekli az én kielégülésem. Kísérletezett, időt szánt rá, hogy kiismerjen (ehhez az is kellett, hogy én is ismerem magam). Ez hiányzik sok férfiból, a szándék, és az odafigyelés. Hüvelyi orgazmusom teljesen váratlanul lett. Nekem ehhez egyrészt kell egy méret, ami kellően erős ingert ad, és idő, hogy ne 3 perc alatt süljön el. És ami elcsépelt, de fontos: kommunikáció, tudni kell beszélni, és nem megsértődni, hanem dolgozni a helyzeten. És hogy ne adjunk le az igényeinkből. Így azt tudom mondani, hogy napi szinten szexelünk, és van is orgazmusom.
2021. nov. 1. 18:56
 4/15 anonim ***** válasza:
93%
Nekem sem volt még hüvelyi orgazmusom soha, de nem is tudom, hogy te mit, hol olvastál, mert itt én úgy látom, hogy úgy 70% állítja, hogy neki sem volt, ami elég reálisnak tűnik. Én sem 1-2 kérdés alapján mondom ezt.
2021. nov. 1. 18:56
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Szex közben kell a csiklómat izgatni, csak így megy. Nyalást nem szeretem
2021. nov. 1. 20:03
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sincs hüvelyi uton,csak nyalásnàl,pedig ptobàlkozunk,de ugy nemsikerül,de megoldjuk,és igy is nagyokat szoktam èlvezni.
2021. nov. 3. 07:23
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

A magyar szexuális kultúra a béka segge alatt van! Ez egészen odáig van, hogy a szülőktől a gyerek szinte soha nem hall tanácsot a szex terén, és a befordulás miatt a gyerek nem is akarja meghallatni. Mindenki csak a hallottam róla kategóriában van.

A 60+ éves barátnőmnek meg kellett mutatnom hogy hol van a csiklója, de ez régebben fiatalabbakkal is ugyanígy volt.

2021. nov. 5. 21:28
 8/15 anonim ***** válasza:
82%

Én nagyon könnyen elélvezek, még akkor is el tudok élvezni csiklóizgatásal kb fél-egy perc alatt, ha nem is vagyok annyira felizgulva, ha nagyon fel vagyok izgulva akkor ennél hamarabb is. A hüvelyi orgazmus is csiklóorgazmus, csak akkor belülről van ingerelve a csikló, nem közvelen módon, ezért nehéz sok nőnek úgy elélvezni. Nekem is csak akkor megy, ha nagyon könnyen fel vagyok izgulva, általában nem. Ha egy nő nincs rendesen felizgulva, akkor a behatolás sem élvezetes, mert nem érzékeny az a terület, nem gyűlik ott össze a vér. Viszont olyan is volt már velem többször, hogy nagyon fel voltam izgulva és behatolás pillanatában 1 másodperc alatt elélveztem, amikor még egyáltalán nem volt semmi ingerelve, szóval tényleg nagyon nagy szerepe van annak, hogy fizikailag mennyire kívánod a dolgot.

Szerintem azok a lányok akik nem tudnak elélvezni egyszerűen nincsenek rendesen felizgulva vagy nem tudják hogy kell elélvezni. Pl. koncentrálni kell az érzésre, nem lehet úgy élvezni a szexet, ha nem arra koncentrálsz minden erőddel, hogy milyen érzés. A másik pedig az, hogy pl. ahogy egyre közelebb kerülök az orgazmushoz, össze kellszorítanom az izmokat a combjaimban, különben nem tudok elélvezni. Ezek olyan dolgok, amikre sosem gondoltam, nagyon korán megtaláltam - véletlen ül- a csiklómat, még kisiskolás koromban és azóta maszturbálok, szóval nekem ezek a dolgok így automatikusan jönnek, nem kell rajta gondolkodnom, ezek reflexek. Viszont egy olyan lány aki pl. soha nem maszturbált életében mielőtt elkezdett szexuális életet élni és nem is ismeri a testét és hogy mi hogy működik, szerintem ez az oka annak, hogy sok nőnek ennyi problémája van ezzel. Azok a lányok akik korán megtanulták hogyan kell elélvezni saját maguktól, sosem szoktam ilyen problémákkal küzködni.

2021. nov. 6. 00:05
 9/15 anonim ***** válasza:
78%

Csak ismétlem, amit már megírtak.

1. Erre is igaz: fejben dől el. A vonzalom elengedhetetlen, bár lehet szellemi és testi is.

2. Az orgazmus fontos, nem az, hogy hüvelyi, vagy más úton következik-e be. Behatolással a nők kisebbik hányada élvez el, és ebben mindkét félnek van negatív szerepe, leggyakrabban olyan, amiről nem tehetnek.

2021. nov. 14. 22:35
 10/15 anonim ***** válasza:
39%
A kérdésre az a válasz, hogy nem igaz. A válaszolók nem is írnak ilyet. Más kérdésre válaszolnak.
2021. nov. 14. 22:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!