Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40 éves nőnek átlagosan hány partnere volt az évek során össz-vissz?
Nincs olyan hogy átlag.
Van akinek több van és van akinek csak a férje.
Egyénenként változó, ez biztosan így van. Ebben nincs átlag. Van akinek 2-3 és igen, megtalálta közben az igazit. Vérmérsékletfüggő is, hogy ki mennyire szexorientált.
Szóval ez bármennyi lehet.
Én nagykanállal ettem a férfiakat fiatalon, a szexualitás központi kérdés volt számomra, sok kapcsolatom volt, ha nem komoly, akkor laza. Így valahova 50 körülre tenném a darabszámot. Ennél sokkal meredekebb számokat is olvastam már, de ez mindenkinek a saját dolga.
Hát ez nem életkor kérdése.
Én pl 23 éves koromig egyetlen pasival voltam. Aztán mikor kiderült, hogy fűvel-fával csal, szakítottam vele. A következő delikvens lenyúlta a pénzem a saját lakásomból. Ezzel is szakítottam. Ekkor voltam kb 25 éves. Azóta eltelt 13 év, és eszem ágában sincs újra elkötelezni magam valami hazug szemétláda mellett, kizárólag alkalmi illetve szexkapcsolatokba megyek bele.
Saccperkábé 35-40 pasival voltam ez alatt a 13 év alatt.
De van egy barátnőm, aki éppen most 47 éves, neki összesen két férfival volt dolga életében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!