Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy heteró srácnak volt az útkeresése során homoszexuális élménye az biszexuális legbelül?
Ha például valaki 17 évesen lefeküdt pasikkal is, aztán végül csajozni kezdett, 25 évesen pedig komoly barátnője lett.
Lehet erre azt is mondani, hogy korábban még nem alakult ki a nemi identitása, össze volt zavarodva, attól, hogy kipróbálja egyszer-kétszer a meleg szexet még nem biszex/meleg csak a kíváncsiság hajtotta (ők a "kíváncsi heterók").
De valóban így van ez? Mi van akkor, ha ezek az emberek a saját nemükhöz is vonzódnak titokban?
Itt az a kérdés, hogy utána mi történt, jelenleg mi van a fejében. Az, hogy régen tiniként szexelt párszor férfiakkal, gyakorlatilag semmit nem jelent. 1-2 dugástól senki nem lesz biszex, főleg nem ha 10 éve rörtént és azóta nem is gondol férfiakra.
Tinédzser korban teljesne normális lehet a kíváncsiság, határok feszegetése. Akár ki is próbálhatnak a gyerekek ezt azt úgy, hogy utána soha többet nem csinálják. Ez normális. Ettől még senki nem lesz bi vagy meleg.
Ha rólad van szó, akkor írj a jelenlegi gondolataidról, ha meg nem rólad van szó, ne üsd bele mások dolgába az orrod. Semmi közöd hozzá, ha a saját neméhez is vonzódna egy ilyen ember. Ha meg ismerkedsz valakivel, akkor egyszerűen kérdezz rá és megkapod a választ..
Pont az ilyen vélemény miatt írtam ki a kérdést, ez ugyanis erősen vitatható.
#3: persze, a gyk-s homofóbok màr akkor is melegnek tartanak itt valakit, ha kirpóbálja az anàlt egy nővel. Nem gyk-n kéne informálódnod ilyen témában, hanem szakirodalmat olvasni, pszichológiát tanulni. De gondolom ez büdös. Itt nem fogsz érdemben válaszokat kapni, mert a legtöbb gyk-snak semmiféle fogalma nincsen a témáról.
Több mint 100 könyvet olvastam eddig el, köztük pszichológiai témában is. A tanulmányaimat sem fejeztem még be. Szóval most nagyon mellélőttél.
De adj akkor irodalmat a témában. Kit olvassak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!