Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék bevezetni egy fiút a peggingbe?
Figyelt kérdés
Van egy fiú barátom akivel már régóta nagyoon jóban vagyunk:D aztán kipróbáltunk már pár dolgot az évek során, régebben mondta hogy minden vágyamnak szívesen eleget tesz, aztán hát nem tudom, hogy kellene ezt neki felhoznom, hogy eléggé izgat a feneke, aztán ez lenne a fő vágyam, persze tényleg jóban vagyunk de tudom a fiúknak a feneke legtöbbször tabu, de mindenképp szeretném ezt megpróbálni, ha esetleg valaki volt már ilyen helyzetben nagyon szívesen hallgatnék valami tippet vagy tanácsot, hogy hogyan vezessem be ebbe.2021. okt. 31. 23:27
11/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm:)
2021. nov. 1. 00:10
12/18 anonim válasza:
Köszönöm! Aggályos.Amennyiben,én kapnék egy ilyen ajánlatot,akkor megköszönném és felajánlanám,hogy inkább olyat csináljunk,amit,mindketten élvezünk!Ettől még mindenképpen beszélj erről a fiúval.Talán belemegy.Nem vagyunk egyformák.Szóval,sosem tudod meg a reakcióját,ha nem kérdezel rá!
13/18 anonim válasza:
Persze, férfisegglyuk szerető nő mi?
14/18 anonim válasza:
Nekem van pár ötletem, tapasztalatok benne ha érdekel.
15/18 A kérdező kommentje:
Érdekelne, persze.
2021. nov. 1. 08:37
16/18 anonim válasza:
Én örülnék neki, ha egy lány bevezetne az ilyesmibe.
32/F
17/18 Horserider85 válasza:
Kézimunkánál vagy szopásnál egyik kezeddel kalandozz el a fenekére simogasd aztán ujjal az ánuszát is ha engedi és valószinű élvezni is fogja hogy ott is kényeztetik kb. nyert ügyed van utána vagy mondja ő hogy milyen érzés volt vagy kérdezz rá ha pozitív a reakció mondd el neki mit szeretnél
18/18 anonim válasza:
Nem kértem de történt egyszer hogy egy barátnőm úgy megujjazott hogy sírva könyörögtem hogy dugjon meg azonnal. Sajnos nem volt nálunk pót szerszám. Szóval sokszor a tettek fontosabbak mint a kommunikáció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!