Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Pontosan mi az hogy kiélés?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pontosan mi az hogy kiélés?

Figyelt kérdés

Én fiú vagyok, de én nem vágyom sok lányra, csak egyre akivel tényleg szeretjük egymást.

Ismerek egy lányt aki nem bír magával, már minimum 10 fiúval volt és még csak most lett 20 éves. Ő egész életében ilyen lesz, vagy meg tud változni? Nem is értem hogy miért jó ez neki, mert sokat csalódott már.

Kiélés az a szexuális dolgot jelent?

2021. okt. 31. 22:14
 1/6 anonim ***** válasza:
67%

Fú haver, neked a csajommal kellene összejönnöd. Havi 1 szex amit ad.

Még fizetek is érte csak vigyed.

2021. okt. 31. 22:24
 2/6 anonim ***** válasza:
53%
A jövőbe csak a Szemlédy Andris látott,de lehet,hogy ő is csak ráhibázott.Szóval,emberi számítás szerint,ha a lány,most kiéli magát,akkor,lehet,hogy a leghűségesebb feleség lesz.Persze,azt sem lehet kizárni,hogy egész életében,ilyen lesz.Bízunk benne,hogy az előbbi verzió fog megvalósulni!
2021. okt. 31. 22:28
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Két oldalról is nézhetjük a szó jelentését.

Egyfelől jelentheti azt, hogy éli az életét, azt tesz, amihez csak kedve van, akkor, amikor kedve van, és azzal, akivel kedve van. Majd ha már nem vágyik további pörgésre, akkor nyugodtabb vizekre evezi a csónakját. Ez jelenthet akár szexuális dolgot, de lehet szimpla szórakozás is.

Másfelől pedig jelentheti azt is, hogy valaki annyit kefél/piál/szórakozik, hogy egy idő után már fásult lesz ezektől.

Mellesleg egy nő, ha már sokat csalódott, nem vágyik komoly kapcsolatra. Csak játszik a férfiakkal, mert nem akarja, hogy újra széttiporják a lelkét.

Te meg lúzer vagy, ha azt hiszed, hogy X idő elteltével majd a karjaidba omlik. Mert nem fog!

2021. okt. 31. 22:57
 4/6 anonim ***** válasza:
Ku rvabol lesz a legjobb feleség, Öcsi.
2021. okt. 31. 23:02
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Legalábbis,bízunk benne!
2021. okt. 31. 23:14
 6/6 anonim ***** válasza:

Nincs olyan hogy kiélés. Majdnem 80-nál járok azt még mindig csak hajtom ezeket a nőket. Hol ragadok én le egynél mi vagyok én

23F

2021. nov. 1. 08:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!