Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Sok férfinak szüksége van...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok férfinak szüksége van arra, hogy kiélje magát, mielőtt elköteleződik? Ha igen, akkor mi számít nektek kiélésnek?

Figyelt kérdés

Ismerkedek egy férfival, akinek eddig egy nagyon hosszú kapcsolata volt, én vagyok a 2. nő. akivel lefeküdt, viszont nem bírom kiverni a fejemből, hogy ő még igazából valahol ki szeretné élni magát. Nem bántani szeretném és akár meg is értemém a döntését, ha azt mondaná, hogy még azért pár emberrel le szeretne feküdni, valahol tartok tőle, hogy ez lesz.

Férfiak, nektek mi számít kiélésnek? Van esetleg konkrét hölgy szám vagy elvárás? Egy komoly kapcsolat után egyből belemennétek egy másikba vagy azért egy kicsit inkább kalandoznátok?

26 N

2021. febr. 1. 17:53
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
44%
Normális esetben erre van a 14-18-as évkategória.
2021. febr. 1. 17:54
 2/17 A kérdező kommentje:
Van benne valami :)
2021. febr. 1. 17:55
 3/17 anonim ***** válasza:
69%
Nincs ezzel szemben elvárásom, én sajnos nem éltem ki magam annó és most őszintén szólva hiányzik.
2021. febr. 1. 17:56
 4/17 Noren1989 ***** válasza:
76%
És mi ennek a gondolatnak a mozgatórugója?
2021. febr. 1. 17:58
 5/17 anonim ***** válasza:
86%

"Egy komoly kapcsolat után egyből belemennétek egy másikba vagy azért egy kicsit inkább kalandoznátok?"

Kalandozó magyarok, haha xD

2021. febr. 1. 18:01
 6/17 A kérdező kommentje:
5-ös :D
2021. febr. 1. 18:03
 7/17 anonim ***** válasza:
90%
Nekem a kiélés nem azt jelenti hogy minél több nőt kapjak f*szra. Lehet kinevetni, lehet lepontozni de nekem csak úgy simán egy idegennel egyéjszakás kaland során nem menne a szex. Én a romantikus lassabb tempójú szeretkezés híve vagyok és nekem ehhez érzelmek kellenek. Nekem a kiélés a kalandokat jelenti, a tapasztalatszerzést, az utazást, az új dolgok kipróbalását jelenti. Ha úgy érzem hogy egy időre ezekből elég volt akkor tudok elköteleződni egy nő mellett és ne adj isten később családot alapítani.
2021. febr. 1. 18:10
 8/17 anonim ***** válasza:
86%
Nekem is dettó ugyanaz, mint a hetesnek. Nem vonzanak az egyéjszakások túlságosan, amúgy is utálok gumiban szexelni, százszor jobb szerelmesen.
2021. febr. 1. 18:47
 9/17 anonim ***** válasza:
82%

Hogy határoznám meg a "kiéltem magam" érzést? Leginkább úgy hogy a mennyiség mellett, a kielégülés élménye is meglegyen, és itt nem a testi kielégülésre gondolok. Fontos hogy legyen benne némi őrültség,pld extrém helyen való szex,akár egy ismeretlen(ek)nel is- én ugyanis nem látok ebben semmi kivetnivalót, legalábbis fiatalkorban- Fontos a nagy érzelmek, akár a csalódások is, hiszen azok után az ember jobban tudja értékelni a harmonikus kapcsolatot.

Ha már az 1-es válaszoló belőtte a korhatárt, én is megtenném a saját elgondolásom alapján. Ez nyilván nem szentírás, vagy ilyesmi, de szerintem 17- 24 év körül kellene ennek bekövetkezni. Persze ez nem törvényszerű, hiszen van aki a tartalmasabb kapcsolatok híve.

2021. febr. 1. 19:04
 10/17 anonim ***** válasza:
91%

A mádodik nőt feleségül vettem. Annyira jó es kielégítő vele a szex hogy eszembe sem jutna nás nővel lefeküdni, pedig sokszor kaptam erre nyílt ajánlatot.

Már 15 éve együtt vagyunk és semmin nem változtatnèk.

2021. febr. 1. 19:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!