Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok férfinak szüksége van arra, hogy kiélje magát, mielőtt elköteleződik? Ha igen, akkor mi számít nektek kiélésnek?
Ismerkedek egy férfival, akinek eddig egy nagyon hosszú kapcsolata volt, én vagyok a 2. nő. akivel lefeküdt, viszont nem bírom kiverni a fejemből, hogy ő még igazából valahol ki szeretné élni magát. Nem bántani szeretném és akár meg is értemém a döntését, ha azt mondaná, hogy még azért pár emberrel le szeretne feküdni, valahol tartok tőle, hogy ez lesz.
Férfiak, nektek mi számít kiélésnek? Van esetleg konkrét hölgy szám vagy elvárás? Egy komoly kapcsolat után egyből belemennétek egy másikba vagy azért egy kicsit inkább kalandoznátok?
26 N
"Egy komoly kapcsolat után egyből belemennétek egy másikba vagy azért egy kicsit inkább kalandoznátok?"
Kalandozó magyarok, haha xD
Hogy határoznám meg a "kiéltem magam" érzést? Leginkább úgy hogy a mennyiség mellett, a kielégülés élménye is meglegyen, és itt nem a testi kielégülésre gondolok. Fontos hogy legyen benne némi őrültség,pld extrém helyen való szex,akár egy ismeretlen(ek)nel is- én ugyanis nem látok ebben semmi kivetnivalót, legalábbis fiatalkorban- Fontos a nagy érzelmek, akár a csalódások is, hiszen azok után az ember jobban tudja értékelni a harmonikus kapcsolatot.
Ha már az 1-es válaszoló belőtte a korhatárt, én is megtenném a saját elgondolásom alapján. Ez nyilván nem szentírás, vagy ilyesmi, de szerintem 17- 24 év körül kellene ennek bekövetkezni. Persze ez nem törvényszerű, hiszen van aki a tartalmasabb kapcsolatok híve.
A mádodik nőt feleségül vettem. Annyira jó es kielégítő vele a szex hogy eszembe sem jutna nás nővel lefeküdni, pedig sokszor kaptam erre nyílt ajánlatot.
Már 15 éve együtt vagyunk és semmin nem változtatnèk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!