Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok férfinak szüksége van arra, hogy kiélje magát, mielőtt elköteleződik? Ha igen, akkor mi számít nektek kiélésnek?
Ismerkedek egy férfival, akinek eddig egy nagyon hosszú kapcsolata volt, én vagyok a 2. nő. akivel lefeküdt, viszont nem bírom kiverni a fejemből, hogy ő még igazából valahol ki szeretné élni magát. Nem bántani szeretném és akár meg is értemém a döntését, ha azt mondaná, hogy még azért pár emberrel le szeretne feküdni, valahol tartok tőle, hogy ez lesz.
Férfiak, nektek mi számít kiélésnek? Van esetleg konkrét hölgy szám vagy elvárás? Egy komoly kapcsolat után egyből belemennétek egy másikba vagy azért egy kicsit inkább kalandoznátok?
26 N
Ha valakinek van egy-két egyéjszakása vagy szexkapcsolata (inkább az utóbbi...), az belefér. De ha az az életcélja, hogy fiatalon érzelemmentesen végigdugja a fél várost, mindenféle sz.rt kipróbáljon, szépen ki is égjen, azzal köszönöm, de utána nem szeretném összekötni az életemet. Persze nyugodtan jöjjön össze olyannal, aki szintén lazán fogja fel a szexet és legyenek boldogok, de én nagyon nem ilyen beállítottságú vagyok, és nem ilyet keresek.
Egyébként az ember nem attól lesz tapasztalt, ha pl. sok egyéjszakása van, sőt az ilyenek szoktak a LEGROSSZABBAK lenni az ágyban, hiszen egy éjszaka alatt, amikor kb. csak magadra figyelsz, és ha akarnál se tudnál rögtön mindent úgy csinálni, hogy a másiknak jó legyen (hiszen ennyi idő alatt nem tudjátok kiismerni egymást), nem fejlődsz annyit, mintha egy hosszú (szex)kapcsolatod van.
Az is taszít, ha valakinek csomó többes szexben volt része, vagy durva BDSM és egyéb élményekben, mivel én elég romantikus típus vagyok, és ezt is igénylem.
Azt is hozzátenném, hogy aki fiatalon annyira “ki akarja élni magát”, az komoly kapcsoltban is csak ideig-óráig marad hűséges (vagy hamar szakít/válik). N
11
Tökéletesen leírtad a lényeget.
"Normális esetben erre van a 14-18-as évkategória"
Arra a korszakra gondolsz, amikor csak nézni lehet a lányokat, mert mindegyiknek idősebbpasik kellenek? Az aztán a kiélés :d
#15 jól írja, az a csajok ideje, de most már kitolodot 30 évig, hála a feministáknak, és utána akarnak gyereket.
a pasiknál 30 év környékén kezdődik. egy munkahelyemnél, nagyon sok tini, mondta, hogy jozsi ilyen meg olyan, de azért nem egy érett 30 éves. az idősebb nőknek nem kell egy gyerek. persze mindig vannak kivételek.
kérdező mi történt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!