Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ahhoz hogy letudjon feküdni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ahhoz hogy letudjon feküdni egy nő idegenekkel olyan mentalitással kell születnie?

Figyelt kérdés
vagy egyáltalán pl egy prosti hogyan képes óránként új pasival lenni ott lenn nem megterhelő vagy a nők bármeddig bírják?
2021. okt. 31. 13:10
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Én ismerek egy olyan lányt, olyan 19-21 év körüli, aki nimfoman. Egyáltalán nem nagy túlzással, de kB 1 ezer pasi átment már rajta.

Hallottam róla ezt meg azt, de gondoltam csak városi monda.

De amikor egy születésnapi bulin az összes fiú megdugta kivéve persze én, mert hülye férjemmel inkább a többi tarsasaggal iszogattam, ettem, buliztam.

Másnap reggel mondják a srácok, hogy megvolt nekik. Persze nem hittem el, de amikor mutattak felvételeket róla, miközben hátulról dugjak, akkor már nem tudtam mit tenni. Valóban igaznak bizonyult a dolog.

Utána hallottunk durvább dolgokat is róla.

Magam láttam ahogy kielegit szájjal egy nála 40 évvel idősebb embert.

És ez csak egy jéghegy alja. Több lánytól is hallottam, hogy panaszkodtak rá, mert meghívták bulizni és a születésnapos lány pasijaval is lefekudt, később az apjával.

Állítása szerint több mint ezer szexkapcsolata volt már idáig és ezek csak azok amikre emlékszik, mert több száz olyan van ahol annyira hulla részegre itta magát, hogy nem emlékszik, hogy mi volt.

Tény lelkileg totál kivan, nem egy stabil, sosem volt az, szörnyű családi háttere van, nem egy beton alapon álló családban nőtt fel.

Minden bizonnyal ebből ered. Külsőre egy alacsony, vékony, jó alakú szép arcú lány. Sosem néztem volna ki belőle ezt.

Minden eddigi pasiját megcsalta és sajnos nem tud mit tenni ellene. Orvoshoz nem megy, pedig igazán ráférne.

2021. okt. 31. 16:05
 12/12 A kérdező kommentje:
az durva azért akkor állna inkább prostinak
2021. okt. 31. 16:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!