Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a barátnőd/feleséged mással is le akarna feküdni, hármasban csinálnátok, vagy inkább nem akarnál benne részt venni?
Ott kell lennem ha egy mód is van rá. És miután a "vendég" beleélvezett, öltözik és elhúz. :)
Ha nem lehetséges jelen lennem, akkor a csaj jön utána azonnal haza úgy ahogy van, és veszem kezelésbe egyből.
(kanos mindenkit megkúrni akaró hímek ne írjatok privit, mert épp nincsen csajom.)
Megkérdezném tőle, hogy ha én lefekszem egy màsik nővel, akkor ő mit csinàlna!?
Régen izgatot a dolog de most màr nem.
Nő vagyok, az én pasim ott volt, de csak nézte, aztán amikor elment a másik pasi zuhanyzás közben jól megbaszott.
19L
en csak neznem es kozben fennem a machetat a szoba masik feleben, majd az eset vegenel lassan de hatarozottan elforditanam a kulcsot a zarban.
ez termeszetesen csak vicc, de ereztetni szeretnem ezzel, hogy nalam ilyen elo nem fordulhat. akkor intezze kulon en meg intezem massal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!