Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy állítsak magamon? Saját magamat irritálom. Le akarok vele feküdni de mégse.
Lehet kicsit hülye kérdés lesz, de légyszi vegyétek komolyan. Na,
Együtt vagyok egy fiúval és nagyon le szeretnék vele feküdni mert imádom de még szerintem fiatal vagyok hozzá (ő már nem) én korainak érzem, de közben meg nagyon akarom...Mit kéne tennem?
Most akkor akarod vagy sem? Döntsd már el - ezt mi nem tudjuk helyetted megtenni. Te rakod sorrendbe magadban a pro és kontra érveket nem mi.
Egy dolgot tanácsolnék csak: használjatok gumit! Igen, már az első behatolástól kezdve, semmi "naaa csak pár húzás had érezzük egymást, majd felveszem utána". Ha túl fiatal vagy lehet kihasznál a pasi, lehet nem lesz jó az első alkalom, de majd tanulsz a hibádból, ez még reparálható probléma. Ha viszont bekapod a legyet abból jóval több gondod származhat mint pár tucat telesírt zsebkendő.
Te fiatal vagy, ő nem?
Te 13 vagy, ő meg 23? Mert ha ilyen szitu van, akkor hívd a rendőrséget is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!