Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
36 év körüli pasi könnyen belemegy a szexbe fiatal lánnyal is? Illetve hogy kell rávenni?
Figyelt kérdés
Ne szedjetek szét légyszi, tényleg érdekel2021. okt. 31. 01:47
1/19 anonim válasza:
Ha jól nézel ki nem kel rávenni
2/19 A kérdező kommentje:
Hát de vannak pasik akik nem feküdnének le fiatal lánnyal..
2021. okt. 31. 02:08
3/19 anonim válasza:
Hívd el moziba. A film alatt taperold a farkát. Ha ezután nem akar megdugni,hagyd a fenébe.
4/19 A kérdező kommentje:
🤔🤔
2021. okt. 31. 02:16
5/19 anonim válasza:
Hány éves a lány? Nős a pasi vagy foglalt? Tetszik neki a lány?
6/19 anonim válasza:
Mi a célod? ismered?
Esetleg suli vagy munka után kérdezd meg hazavisz-e...majd fog meg a kezét, lábát a kocsiba. Ha ezek után nem dug meg, akkor felejtős.
7/19 A kérdező kommentje:
Ő még nem ismer engem, és nem nős amúgy
2021. okt. 31. 02:58
8/19 anonim válasza:
Én kicsit fiatalabb vagyok mint a szóban forgó illető, de igen, én könnyen belemennék. Bár a "fiatal lány" megfogalmazás picit sem pontos. Lényeg: Ha nem foglalt és nem meleg, akkor könnyen belemegy a legtöbb pasi.
9/19 anonim válasza:
46 évesen voltam egy 18 éves lánnyal. A lányom volt osztálytársával. Mondhatom betámadt. A lányom ment valamerre ő még maradni akart és filmet nézni velem. Akarta máskor is csak rá pár napra már mással látott az utcán. Utána nem keresett.
10/19 anonim válasza:
Ha éretlen kamaszlány vagy, 15 éves, akkor is megtörténhet, tudok ilyenől. De ritkább. És nem lesz tartós. Ha felnőtt nő vagy, mondjuk legalább 17-19 éves, akkor szinte biztos a siker.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!