Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Nektek kellemetlen vagy rossz érzés ha a nő önmagát elégíti ki szex közben?
Tehát ha már együtt vagytok mondjuk 4éve ismeritek azért már egymást, viszont a nő nagyon nehezen tud elmenni.
Hüvelyi orgazmusa sosem volt, csak csikló izgatással tud elmenni.
Valószínűleg nem tudja teljesen elengedni magát szex közben és ezért sokszor még csikló izgatással is nehéz, leginkább ha magának csinálja akkor sikerül de nem mindig.
Volt már hogy a férfinek is sikerült de ritkábban.
A férfiakat ez mennyire zavarja?
A férfi megtesz mindent tényleg hogy eljuttassa a nőt a csúcsra viszont ez a nőnek inkább a belső stressz és gátlás miatt nem sikerül.
Tehát akkor nektek férfiaknak ez nem "megalázó" és semmi ilyesmi hogy nem ti okozzátok konkrétan?
Persze szex közben igenis, ő is nagyon kell hozza.
Én is ilyen vagyok, és engem 2 pasi is emiatt csalt meg:) személyes kudarcnak élték meg, persze nem nagyon tették szóvá, max 1-2x volt finom utalás, hogy rosszul esik nekik, de csak később derült ki, hogy valójában mennyire letörte az önvizalmuk. Férfiak közt sok olyan van, akinem csalódás, ha nem tudja eljuttatni a nőt orgazmusig, ha sokáig megy ez így, akkor a folyamatos kudarc miatt kevesebb lesz a szex vagy elkezdenek jobban vágyni másokra, ahonnan megkaphatja az érzést, hogy elélvez a nő tőle. Mellesleg nekem ezek az exeim az elején nagyon elfogadóak voltak, mondták hogy semmi gond hogy ilyen vagyok, nem zavarja őket. Persze hogy nem, de csak egy ideig. Egy idő után a sok kudarc megviseli a férfi egot.
De biztos van sok olyan is, akit tényleg nem zavar hosszútávon se. Remélem egyszer találok ilyet is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!