Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan vehetném rá a barátomat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vehetném rá a barátomat, hogy jobban fel merje vállalni önmagát mások előtt?

Figyelt kérdés

A szerelmem szeret női ruhába öltözni. Sokszor mondta már nekem, hogy rossz neki, hogy ezt csak a négy fal közé zárva élheti meg, de nagyon fél a többi ember véleményétől, és hogy emiatt támadások fogják érni - ami teljesen jogos félelem szerintem is. Elhatároztam, hogy segítek neki abban, hogy nőibe öltözve meg merjen mások előtt is jelenni, és leszek vele, hogy vigyázzak rá.

Leginkább ennek a lelki oldalára lennék kíváncsi. Azért tettem a szexualitás témakörbe a kérdésemet, mert úgy érzem, egy kicsit nekem is határozottságot kell tanulnom, meg kell tanulnom dominálni felette. Tudom jól, hogy magától sosem lesz annyi lelki ereje, hogy önszántából kimenjen nőiben a szabadba, és mivel itt úgy gondolom, vannak domináns emberek, ők tudnának nekem segíteni. Szóval, titeket kérdezlek: hogyan vihetném ezt véghez? Hogyan indíthatnám el ezen az úton?

2019. dec. 29. 18:20
 1/10 anonim ***** válasza:
75%
Maradjon is a négy fal között, senki nem kíváncsi rá. Én se viszem ki a magán dolgaimat az utcára mindenki elé és elvárom hogy más se tolja a képembe a hülyeségét.
2019. dec. 29. 18:41
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Én nehezen mondtam el a baratnomnek, de a harisnyaimadatombol sejtette.

Aztan otthon sokszor öltöztem be es ő tamogatott es segitett.

Mi zartkörű swingerben kezdtuk. Nagyon izgultam a lepcsohaz taxi es a bejaratig.

Onnan ahogy megtapasztaltam, hogy nők es férfiak egyforman pozitivak voltak velem, már konyebb volt.

Azota voltunk mar az ikeaban, Allerban abaratnommel - baratnőkként.

2019. dec. 29. 18:46
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez a világ még nem érett meg ennek a befogadására az utcán. Jó irányba haladunk, de egyelőre megvernék rosszabb helyeken.
2019. dec. 29. 18:51
 4/10 anonim ***** válasza:

Haladjatok fokozatosan, először otthon legyen többet nőiben. Viselkedj vele természetesen, dícsérd, adj neki önbizalmat. Ha vannak elfogadó barátaitok egyszer hívjátok meg őket és legyen nőiesen az összejövetelen vagy valami.

Én is crossdresser vagy talán transzfeminin vagyok, örülnék ha ilyen lány lenne a párom

22

2019. dec. 29. 18:52
 5/10 A kérdező kommentje:

Érdekes, én pont, hogy arra gondoltam, hogy ismeretlenek előtt kellene kipróbálnia. Elvégre az ő reakciójuk őszinte lesz, mivel nem befolyásolja az a tényező, hogy egy ismerősről van szó. Ráadásul éppen emiatt tétje sincs, mivel úgyse tudja, hogy ki ő, meg úgysem találkoznak többet.

A swinger klubos ötlet érdekes. Erre nem gondoltam.

2019. dec. 29. 18:55
 6/10 anonim ***** válasza:
Jön a farsangi időszak. Milyen könnyű lesz mindent kipróbálnotok.
2019. dec. 29. 19:07
 7/10 A kérdező kommentje:
Tényleg, a farsang is egy jó ötlet. Egyébként a nyaralásra és a strandolásra leszek még nagyon kíváncsi.
2019. dec. 29. 19:14
 8/10 anonim ***** válasza:

4. válaszoló vagyok.

Mindig nőként akarna öltözni vagy csak alkalomszerűen?

2019. dec. 29. 20:51
 9/10 A kérdező kommentje:
Munkába én azt mondom, ne menjen úgy, de azon kívül én arra bátorítanám, hogy legyen minél többet női ruhában. Strandon, boltban, étteremben, stb.
2019. dec. 29. 21:01
 10/10 anonim ***** válasza:
Azért ez nem egy túl toleráns ország. Ha vidékiek vagytok, akkor esetleg Pesten elmennétek bulizni és akkor ő női ruhában lenne. Én is ott próbálnám ki, ahol senki nem ismer.
2019. dec. 29. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!