Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gond az hogy 37 evesen meg bejonnek a tinilanyok? 😄
Na, látom megjött az összes pedó akinek törvényileg napra pontosan 14 éves kortól áll csak fel a cerka...🤮
Nehogy aszidd nem tudják hogy ezek a gyerekek traumatizáliódnak a beteges viselkedésüktől.
Szerinted miért nem tűri meg az ilyen görényeket egy épeszű felnőtt nő se?
Mert pontosan tudják, hogy mire gerjednek. Takarózhatnak szóhasználattal, törvénnyel, de amikor valaki nyáladzva várja, hogy na Jucika mikor leszel napra pontosan 14, és aztán ha """kiöregedett""" a huszas évei elején, kinézi a következő 13 és fél évest.
Hol irtam hogy a 14 evesek jonnek be?
Na ugye. sehol.
én bírom az idősebb pasikat, de nyilván csak azzal lenne bármi is aki bejön, nem feküdnék le senkivel csak azért mert 37 éves. sőt, ez már lehet hogy picit túl idős is nekem, nem voltam még ilyen időssel.
19L
25-öske az igaz megmondó. A kérdést, ha megfordítjuk, akkor az kérdezem: Miért ? A tinilányok miért vonzódnak a 35-37 éves fiatalemberekhez ?
Amíg mindkét féltöl van érdeklödés, addíg minden rendben is van.
A tinilányok felől azért van érdeklődés mert nincs kifejlődve a személyiségük teljesen és/vagy mentális betegek(pl a sokszor emlegetett apakomplexus). De ezt sose fogjátok felfogni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!