Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyire szűk lennék vagy más a gond?
Szűz vagyok még, barátom most csinált először nekem dolgokat. Először a nyelvével kényeztetett az jó volt de amint kicsit erősebben csinálta már elért egy fájó pontot. Majd elég sokáig csinálta az ujjával de ott is mindig hamar fájt szóval nem is volt bennem, inkább csak kívülről tudott kényeztetni. Ennek voltak nagyon jó pillanatai de amint erősebben csinálta fájt és akkor azt mondtam neki és olyankor mindig úgy változtatott hogy jó legyen de ne fájjon, nagyon figyelt rám. Bár nagyon élveztem egyáltalán nem éreztem úgy hogy akár hosszú idővel is el tudnék élvezni és azt se tudtam meghatározni hogy eleve mennyire voltam felizgulva ehhez, de a végére rendesen nedves voltam, meg remegtem is.
Mi a probléma, idő kell neki hogy jobban ellazuljak és jobban fel tudjak izgulni hogy majd ne fájjon? Vagy lehet fizikailag velem van a gond?
19/L
Nincs veled semmi probléma, próbálgassátok. :) Sok sok petting.
A lényeg hogy kellőképen izgalmi állapotba kerülj, próbálj ellazulni ne azon stresszelj hogy fájni fog, és lehet picit kellemetlen lesz de ha mindent finoman és fokozatosan csináltok utána nem lesz probléma 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!