Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha teljesen hidegen hagy a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha teljesen hidegen hagy a női mell érintés,maga a szex is nem a merevséggel van gond ha nem hogy viszonylag gyorsan lankadok,akkor az adott nő nem jön be vagy esetleg aszex lennék valamilyen szinten?

Figyelt kérdés

francia sem jött be.

az igaz hogy minden gumival történt

és sajnos,szégyenlem de fizetős lánynál voltam

eddig 2 alkalommal különböző lánynál történt ez

először még oké izgulás első alkalom stb de most már nem izgultam nagyjából tudtam mit akarok.

Akár hogy is ha nem jött volna be nem állt volna a szerszám plusz azért csak jó érzésnek kellet volna lenni valahol,ha más nem amikor behatoltam.

Megjegyzésnek még annyit(lehet ez a legfontosabb) fityma szűkületem volt 3 éve ami megszűnt szerencsére 1-1,5 éve érzékeny még kicsit de már régen nem annyira szóval az érintés nem okoz gondot stb.

2021. júl. 3. 06:54
 1/5 anonim ***** válasza:
Lehet annyi a gond hogy nimcs tapasztalatod. Az hogy kétszer megtörtént fizetős helyen, minden érzelem nélkül és gyorsan lelankad az nem valami sok
2021. júl. 3. 07:02
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Mert nem normális fizetős nővel és hozzá vagy szokva a kezedhez meg a képernyőhöz. Férfiban is bőven akad, akinek érzelmek is kellenek a szexhez.
2021. júl. 3. 07:06
 3/5 A kérdező kommentje:

igen mindig is jobban vágytam az érzelmekre mint a testiségre.

csak sajnos nem jött össze.

2021. júl. 3. 07:29
 4/5 A kérdező kommentje:

még arra gondoltam hogy mindketten teltek vagyunk én 80kg ő 90kg

és ez okozza a problémát de elég jól hozzá fértem,ettől függetlenül a franciát élveznem kellett volna.

2021. júl. 3. 08:25
 5/5 anonim ***** válasza:
Akkor inkább költs pszichológusra. Ezt most ne értsd félre, nem azért írom, mert ennyiből az jött le, hogy defektes vagy :) Szinte minden ember járhatna valamiért és mindenkinek vannak szakaszok az életében, amikor kellene a támogatás, de sokszor nem elég a környezettől. Talán rosszak az otthoni minták és nem tudott olyan baráti kapcsolatokat se kialakítani. Ezt nem kell szégyellni, hanem tenni ellene - ugyanúgy, mint hogy ha hosszú a hajad, elmész fodrászhoz, vagy ha súlyfelesleged van, diétázol meg sportolsz. A lelkünket (gondolatok, érzelmek, ezekről való kommunikáció, miértek felismerése... stb.) sem árt gondozni. És ha az rendben van, leszel egyre nyitottabb és érted majd mások jelzéseit is és akkor az élet, környezet is pozitív visszacsatolásokat fog adni. Nem azt kell nézni, más mit csinál másképp, és bezzeg van ilyen vagy olyan vagy bármilyen nője, hanem, ha neked nem csak luk kell, magaddal kell rendbe jönnöd, hogy neked megfelelő párt találj. Nem kell valami bizonyítási kényszerből alább adnod és megalázkodni meg ilyen megoldásokra szocializálnod magad, ha te nem erre vágysz.
2021. júl. 3. 08:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!