Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, mit szólnátok, hozzá, ha egy lány arra kérne hogy hordjatok női fehérneműt, mert őt ez izgatja?
Persze, simán, ha kérhetek ezt-azt.
Egyszer már felpróbáltam a kérésére, igaz, nem azért mert izgatja, hanem csak viccből. Úgy mentünk el sétálni a városba, hogy rajtam az ő bugyija volt, rajta meg a szoknya alatt semmi. Elég izgalmas volt abból a szempontból is hogy a mellettünk sétálóknak fogalma se volt róla h női bugyi van rajtam. Mellesleg elég kényelmetlen volt..
Így hogy nem kell kitömni a melltartót, simán benne volnék a dologban. :) Az hogy egész nap hordanom kell, vagy akár abban aludjak nem volna gond ha nem merevítősben kell aludnom. Mert a merevítős alváshoz gondolom kényelmetlen lenne. Meg gondolom nem kéne minden nap folyamatosan rajtam legyen, vagy te így szeretnéd?
És igen nyilván nekem is lennének cserében izgi kívánságaim. De ha valakivel ezt így meg lehet élni, az tök jó lenne, mert mindkét fél jól járna. :)
#17-es voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!