Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk, mit szólnátok, hozzá,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, mit szólnátok, hozzá, ha egy lány arra kérne hogy hordjatok női fehérneműt, mert őt ez izgatja?

Figyelt kérdés
Ő szabná meg, hogy mikor milyet, melltartót bugyit mindig, néha harisnyát is, a színeket meg a fazont ő választaná ki, persze főként tangáról lenne szó, meg, ha úgy van el kellene mennetek vele fehérneműt vásárolni kifejeztten női fehérnemű boltba.

2021. okt. 27. 22:58
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%
Hát, titokban amúgy is fel-fel veszem a bugyijait, amikor nincs otthon, így legalább tudna róla, szóval a bugyiban benne lennék, a többit nem.
2021. okt. 28. 14:17
 22/25 anonim ***** válasza:
100%

Persze, simán, ha kérhetek ezt-azt.

Egyszer már felpróbáltam a kérésére, igaz, nem azért mert izgatja, hanem csak viccből. Úgy mentünk el sétálni a városba, hogy rajtam az ő bugyija volt, rajta meg a szoknya alatt semmi. Elég izgalmas volt abból a szempontból is hogy a mellettünk sétálóknak fogalma se volt róla h női bugyi van rajtam. Mellesleg elég kényelmetlen volt..

2021. okt. 28. 14:54
 23/25 anonim ***** válasza:

Így hogy nem kell kitömni a melltartót, simán benne volnék a dologban. :) Az hogy egész nap hordanom kell, vagy akár abban aludjak nem volna gond ha nem merevítősben kell aludnom. Mert a merevítős alváshoz gondolom kényelmetlen lenne. Meg gondolom nem kéne minden nap folyamatosan rajtam legyen, vagy te így szeretnéd?

És igen nyilván nekem is lennének cserében izgi kívánságaim. De ha valakivel ezt így meg lehet élni, az tök jó lenne, mert mindkét fél jól járna. :)

#17-es voltam.

2021. okt. 28. 21:16
 24/25 anonim ***** válasza:
100%
Igen persze de csak úgy hogy mások ne vegyék észre mert tök gáz.
2022. jan. 24. 15:04
 25/25 anonim ***** válasza:
100%
Bugyit, bodyt harisnyát lehet, habár nem tudom elképzelni hogy egy kis tangában hogy férne el a szerszám. Melltartó offos.
2022. júl. 22. 01:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!