Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk, mit szólnátok, hozzá,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, mit szólnátok, hozzá, ha egy lány arra kérne hogy hordjatok női fehérneműt, mert őt ez izgatja?

Figyelt kérdés
Ő szabná meg, hogy mikor milyet, melltartót bugyit mindig, néha harisnyát is, a színeket meg a fazont ő választaná ki, persze főként tangáról lenne szó, meg, ha úgy van el kellene mennetek vele fehérneműt vásárolni kifejeztten női fehérnemű boltba.

2021. okt. 27. 22:58
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
88%
Benne lennék, ha cserébe én is kérhetnék ezt azt
2021. okt. 28. 00:01
 12/25 anonim ***** válasza:
89%

Engem izgatna :)

F

2021. okt. 28. 01:08
 13/25 anonim ***** válasza:
82%
Bugyit, bodyt ilyesmit be vállalok.. De akkor én is kérek tőle valamit!!
2021. okt. 28. 04:05
 14/25 anonim ***** válasza:
40%
Lecserélném a csajt egy normálisra, aki a férfiasságot értékeli. Nem vagyok én b…@zi
2021. okt. 28. 05:20
 15/25 anonim ***** válasza:
74%
Melltartót nem engednem, tanga, harisnya jöhet
2021. okt. 28. 08:37
 16/25 anonim ***** válasza:
74%
Bármikor. De csak otthon.
2021. okt. 28. 11:27
 17/25 anonim ***** válasza:
75%

Én benne volnék simán bármikor a hétköznapokban is, bugyi, tanga, melltartó, body, nejlonharisnya, stb, minden jöhet. Ruha alatt úgysem látszik, miért ne hordhatnám? Mondjuk a tanga fel sem tűnne, mert alapból férfi tangát hordok sok éve. Ha ezzel örömet okozhatok neki, miért ne vennék fel női fehérneműket. Mindenkinek van valami fétise, nincs ezzel semmi gond. :)

A melltartót hogyan kéne hordanom? Ki is kell tömni, mintha lenne mellem, vagy csak simán kell felvenni? Kitömés nélkül örömmel hordanám bárhol, kitömve inkább csak otthon, vagy ahol kettesben vagyunk.

2021. okt. 28. 12:57
 18/25 anonim ***** válasza:
32%
Hű, milyen beteg férfiak vannak...
2021. okt. 28. 12:58
 19/25 A kérdező kommentje:

Igen cserében lehet kérni bármit, ha megteszitek neki amit szeretne.

17-es nem kellene kitömni minden ruha a te mereted lenne és passzolna, a melltartó sem azért kell, hogy úgy tűnjön hogy van melled, viszont egész nap hordanod kell, sokszor még alváshoz is:)

2021. okt. 28. 13:03
 20/25 anonim ***** válasza:
100%
Persze simán, nekem is lennének ötleteim amiket tőle kérnék
2021. okt. 28. 13:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!