Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet itt úgy ismerkedni, hogy legalább 22 cm legyen a pasi intim mérete?
"Pont azért kérdeztem, mert 22 cm simán bemegy tövig és kíváncsi vagyok rá, mekkora a max kapacitásom."
Ezt könnyebben is kiderítheted, mint hogy itt szenvedsz a fotelhuszárokkal. Rendelsz egy 28-30 cm-es dildót és hajrá!
Nekem 14 cönti. Volt kettő olyan barátnőm, akinek a nagyra volt inkább igénye. Mindkettő megmondta, egyikük csak első alkalommal volt velem és közölte, neki ez kicsi. Vele mai napig barátok vagyunk 20 év után is, hiszen annyira egy hullámhosszon vagyunk. Másikkal 7 hónapig voltunk együtt, hiszen nem minden a méret, sok féleképp lehet örömet okozni (és nem a pénzre gondolok), + a fétisek is ott vannak néha, ami összetart egyes párokat.
Első nejemet egy ilyen 25 feletti pasi kezéről csaptam le. Néhány partneremnek bement a 16-25 centis műszerszám is, mégsem volt ez a meghatározó szexuális igényüknél. Második feleségem is képes befogadni kb. 20 centiig, de még masztizáshoz, közös segédeszközös játéknál is legfeljebb 15-17-re van igénye. 17 éve vagyunk együtt és élvezzük a szexet.
50F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!